30
Mar
2011

Cartofi la cuptor cu rozmarin, usturoi si aripioare

Mda, eu mai si gatesc, asa cand am timp. Chef as avea mereu pentru ca bucataria ma relaxeaza. V-am mai povestit – eu mananc ca sa ma relaxez. Luni seara m-a lovit un chef de relaxare si uitati mai jos ce a iesit.

Cartofi cu rozmarin

Cartofi la cuptor cu rozmarin, usturoi si aripioare
Reteta este simpla si se prepara cam in 45-60 de minute. Aveti nevoie de 0.5 kg cartofi (1.5 lei), o punga termica rezistenta la temperaturi ridicate (4.5 lei 8 pungi), ceva condimente (rozmarin, oregano, usturoi granulat, 2-3 linguri de ulei, ceva piper si sare) dupa gust si vedeti voi ce mai gasiti prin camara. Important este sa nu jonglati prea mult cu aromele. Cautati sa puneti doar ce merge la cartori:). Cartofii in curatati si ii taiati felii mai marisoare, apoi adaugati condimentele si cartofii in punga termica. Se baga la cuptor aproximativ 40-45 de minute.

La aripioare am folosit o punga magica cu ceva condimente pentru pui. Tot pe sistemul de sus, doar ca aveam deja condimentele pregatite. Acestea se pregatesc la fel ca si cartofii, tot in punga, tot la cuptor si se lasa cam 45-50 de minute.

Cu usturoiul va descurcati. Ori faceti un mujdei, ori cumparati o pasta de usturoi, in functie de cum preferati:). Va urez pofta buna!:)

You may also like

Pui pe sticlă – la cuptor
Cum va arăta bucătăria viitorului!
Tu de ce mananci?
Eu mananc ca sa ma relaxez

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Roblogfest 2011 – Laptop News locul 2 la tehnologie

Roblogfest - primul eveniment major cu bloggeri din 2011. A fost asteptat de toata blogosfera, a trecut, ne-am distrat, unii...

Închide