16
Ian
2013

Câştigă 7 ultra-zile în Florida

7card dă startul lui 2013 și anunță desfășurarea unui concurs cu un premiu extraordinar de atractiv, in jurul unui eveniment cu adevărat unic în peisajul sportiv românesc. “7 ULTRA-zile în Florida!” va avea loc în perioada 15 ianuarie – 27 ianuarie, iar premiul constă într-o călătorie (transport și cazare gratuite) în Florida, oferită de Escapage Travel.

Câștigătorul va face parte din echipa de suport a lui Andrei Roșu, care speră să devină primul român din istorie care termină cu succes un campionat de ultra triatlon. Participarea de anul acesta reprezintă finala campionatului mondial de ultra triatlon, Double Iron Florida 2013.

Andrei Rosu 3

Participanții la concurs trebuie să se înscrie la urmatorul link: www.7card.ro/castiga-7-ultra-zile-in-florida.html și să răspundă la provocarea “Convinge-ne că TU ești persoana care trebuie să meargă cu Andrei Roșu la ultra triatlonul Double Iron Florida, ce se va desfășura în perioada 1-2 martie 2013! Dă-ne între 1 și 7 motive pentru care crezi că TU meriți să pleci în America! Dă share pe wall-ul tău de Facebook, adună cel puțin 100 de like-uri pe pagina ta de înscriere (URL www.7card.ro), pune-ți toți prietenii în mișcare și câștigă o excursie în America de 7 zile, alături de Andrei Roșu și echipa sa de suport!”.

Cei care vor avea minim 100 de like-uri pe pagina de înscriere vor participa la o tragere la sorți, în urma căreia se vor extrage 20 de finaliști. Aceștia vor fi evaluați de către juriul format din reprezentanții 7card și Andrei Roșu, motivele enumerate în pagina de înscriere urmând să fie evaluate în funcție de 5 criterii obligatorii: creativitate, originalitate, putere de convingere, coerență și claritate. Plecarea va avea loc pe data de 26 februarie 2013, iar întoarcerea în România este programată pentru 4 martie 2013.

Andrei Roşu, deţinător al recordului mondial „7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente”, este singurul român care a participat la Maratonul de la Polul Nord (2010). Până în prezent, Andrei a adunat un număr impresionant de participări la maratoane, ultramaratoane și triatloane naționale și internaționale.

Ultra triatlonul Double Iron presupune 7.8 km de înot, 360 de kilometri pe bicicletă și un dublu maraton (84.4 km). Timpul limită este de 36 de ore, cele 3 probe desfășurându-se fără pauză.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cel mai mare foc de artificii din istoria omenirii

Artificiile au fost mereu folosite pentru a sărbători un eveniment important din viaţa unui om, a unei ţări, pentru a...

Închide