Cat de usor va acomodati?

M-am mutat de cateva zile. Am cercetat zona, am facut cunostinta cu vecinu` de la magazin, cu tanti de la 2 si cu isterica de la 4. Pot spune ca m-am acomodat destul de usor. Nu sunt multumit de internet, dar altceva nu prea am ce sa fac. Pot spune ca ma odihnesc mai bine si totusi azi am fost usor recalcitrant (sorry people). Am reusit sa rezolv mici probleme ce ma framantau de cand m-am mutat. Nu ramane decat sa ma adun si sa revin la „realitate”. O sa fiu mai activ pe blog si in viata online.

4 păreri la “Cat de usor va acomodati?

  1. Cristi VADUVA

    Eu ma acomodez destul de usor, si chiar imi place schimbarea 😉

    Vara am locuit la 1mila de ocean, iarna sunt la munte la peste 2.400m altitudine … vine vara asa ca ma pregatesc sa ma mut iar langa ocean.

    Bafta cu acomodarea !!!

  2. Dianora

    Zona este chiar faina! Eu mi-am petrecut 4 ani pe acolo deci poate sunt subiectiva, dar mi-a placut, e liniste, e curat. Si in imediata ta apropiere cam la o statie de mers inspre capat ai sediul localurilor. 😀 Noi cel putin chiuleam mereu acolo ca doar traversam strada. Recomand LA SEDIU acolo este locul unde inca ne reunim 😀 E fain, preturile au cam crescut acu dar sunt inca ok in mare, merita incercat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *