Catalogul IKEA 2013 a fost lansat oficial

Noul Catalog IKEA 2013 a fost lansat oficial, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc la magazinul IKEA, pe 14 august. Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, IKEA propune o temă pentru fiecare catalog. Cel lansat pentru 2013 are ca tematică „Dă o nouă viață casei tale”. Aceasta aduce produse noi, soluții inovatoare și combinații inedite, care propun o perspectivă nouă asupra locuinței

Dar lansarea de anul acesta aduce şi o premieră. IKEA a dezvoltat o aplicație care oferă un conținut multimedia extins, precum galerii de imagini, filme pline de inspirație, povești ale designerilor sau chiar vizualizări 3D și X-Ray ale produselor.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru telefoanele și tabletele ce utilizează sistemele de operare Android și IOS. (După instalarea aplicaţiei, trebuie să descărcaţi 53MB)

Tot în cadrul evenimentului de presă a fost lansat și programul de loialitate IKEA FAMILY, prin care compania IKEA dorește să îi recompenseze pe cumpărătorii fideli. Cardul IKEA FAMILY aduce o listă de beneficii, printre care cafea gratis în timpul săptămânii sau prețuri speciale la noua gamă de produse IKEA FAMILY.

O părere la “Catalogul IKEA 2013 a fost lansat oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *