7
Feb
2012

Ce facem cu zăpada?

Nu ştiu cum se face, dar anual autorităţile sunt surprinse că ninge în plină iarnă. Şi sunt aşa speriate că ninge mult şi că temperaturile ajung şi la -20 de grade. Adică cei din ţările nordice trăiesc constant pe la minus ceva grade mai tot anul şi nu se mai miră de -30 de grade, nici nu-şi fac probleme de nămeţii de 3-4 m. La ei e ceva normal! La noi se instalează panica! Traian Igaş ştie la ce mă refer!

Astăzi am ieşit afară cu diferite treburi. A trebuit să practic „înotul” prin zăpadă pentru că domnu` Vanghelie, „care este el pe persoană fizică”, nu are în vocabular cuvântul „deszăpezire”, deci nu practică această operaţiune în sectorul 5 din Bucureşti. Poze ceva mai jos!

Doar pe arterele mari au fost 2-3 wole, tractoare şi maşini cu lama şi au dat zăpada de pe carosabil pe trotuar. Păi atât îi duce capul…S-au creat munţi de zăpadă care stau aşa frumos şi se bucură de gerul de afară. Dar ce ne vom face când se vor topi?

Acum ne mirăm că ninge prea mult, la primăvară o să ne mirăm că oraşul este sub ape. Probabil că Udrea are în plan transformarea Bucureştiului într-o mică Veneţie. Râdem, glumim, dar eu îmi cumpăr barcă!

Şi mai jos aveţi o mică lecţie de la băieţii deştepţi de peste Ocean.

Cât de greu este să cumperi o freză de zăpadă şi să transporţi munţii de zăpadă undeva la marginea Bucureştiului? Doar întreb!

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
ACTA pe româneşte

Zilele trecute am explicat ce sunt ACTA, SOPA, PIPA. Iată că băieţii de la Creativemonkeyz au făcut un filmuleţ cu ACTA...

Închide