2
Sep
2008

Ce mai fura rromanasii in afara

In acesta dimineata, la Kiss FM, Carcotasii au vorbit si despre ce mai fura rromanii in afara. Am fost surprins sa vad pana unde poate dece imaginatia rromanului si ce-au putut sa fure. Daca la inceput acestia se rezumau doar la autoturisme, astzi acestia au reusit sa mai fure si: Bani – cu ajutorul cardurilor clonate din peste 300 de conturi irlandeze; Pesti – Marea Britanie – bine macar c-au lasat lacul; Bancomate – In Spania, mai multi rromanasi au furat pana si bacomatele; Macarale – In Italia, zona Castellon, rromanii furau macaralele si schelele de la santierele din zona; Excavatoare – in Italia mai multi rromanasi au furat 40 de excavatoare. Rromanii au mai furat: Iahturi, cale ferata, biciclete, haine, cabluri. Cata iventivitate si rapiditate de replofirare. Deci asemenea reclama avem in Occident. Voi ce furturi celebre mai stiti? Eu mai stiu cum s-a furat bancomat si-n Romania. Evenimentul intamplat in Bucuresti in zona titan.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

4 Responses

  1. iliana

    la firma unde lucrez eu, au furat paleti intregi de gresie si faianta adusa din import foarte scumpa si hotul a vandut marfa cu nimika toata , a venit unul care a cumparat de la hot sa mai cumpere o cutie ca mai avea nevoie si cand o auzit ca e asa scumpa a zis ca cineva din firma ii dadu-se aceeasi marfa dar foarte ieftina …au inceput sa sape si au prins hotul 😉

  2. luminita

    E foarte jenant sa te aflii intr-o tara straina si sa auzi astfel de lucruri ,la un moment dat incepi sa te temi .Strainii ,,ciesc ”acest cuvânt ,,rrom” cu un singur ,,r ”!Cât credeti ca ne vor mai suporta daca se intâmpla tot felul de ,,minuni” ca cele enumerate mai sus!?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Chipsetul placii de baza

Nu multi stiti ce este acest chipset al placii de baza. Nu multi stiu rolul acestui chispet si faptul ca...

Închide