1
Aug
2009

Ce mai zic şi alţii

În acest weekend au loc 2 mari evenimente muzicale la care n-am avut cum să ajung. Vara asta e compromisă din x motive. Nu-mi mai fac planuri, doar lansez ipoteze şi idei.
The Mission – Dance Week-end Edition 02. Mi-ar fi placut sa merg si sa ma distrez pe muzica lui Armin van Buuren sau Tiesto, dar poate cu alta ocazie.
Romanian Top Hits Awards 2009 – poze găsiţi pe monden.info (1.2.3). Cine poate să-mi explice de ce Antena 1 şi-a luat jucăriile şi a plecat acasă de la acest eveniment? Totuşi am aflat că Puya feat.George Hora – Undeva in Balkani a câştigat Top 1 Romania cu 36,2% din voturile publicului. O piesă care merită. A mai câştigat si la Romanian Music Awards 2009 premiul Best Hip-Hop. Aici aveţi şi restul câştigătorilor de la categoriile unde publicul şi-a spus votul.
Şi 2 din online:
– Acum 2 zile citeam prin presă că a luat naştere un parteneriat Microsoft – Yahoo. Nu cred că gigantul Google are motive să se simtă ameninţat, nu în prezenz.
– Să ne amuzăm cu Cabral care a fost la ţară, la o pensiune în cadrul unei emisiuni TV şi a avut grijă de animale:). Lasă Cabral că a fost o experienţă plăcută. Abia aştept să văd emisiunea.

You may also like

HTC şi Microsoft au lansat Windows Phone 8X şi Windows Phone 8S (specificaţii tehnice)
HTC susţine platforma Windows Phone 8
Internet Explorer 9 – spot publicitar
Download Windows 8 Consumer Preview

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Un miliard de downloaduri

O cifră impresionantă inregistrată de Mozilla Firefox. Din 2004 şi până în prezent, acest browser de internet a înregistrat un...

Închide