25
Oct
2008

Ce nu ai purta niciodata?

Mereu avem o problema majora. „Eu cu ce ma imbrac”. La baieti e mai simplu: o pereche de pantaloni, o bluza, un tricou, o pereche de adidasi si gata. Fetele in schimb petrec foarte mult timp pana aleg garderoba si incaltarile. Unii au gusturi la a se imbraca, altii se imbraca cum nimeresc. Unii arata bine in diferite haine, altii sunt cocalari sau pitzipoance. Insa fiecare din noi nu vor imbraca niciodata anumite lucruri si nu vor purta unele accesorii. Tu ce nu ai purta niciodata?

You may also like

Noua mea temă la blog…
În News 7
Fotomodel pentru câteva ore:)
Cum să faci femeia fericită

8 Responses

  1. nu as purta ziua haine cu paiete sau sclipici.
    blugi cu talie foarte joasa
    bluze deasupra buricului si mai ales lenjerie intima colorata si incaltaminte in culori tipatoare

    maria´s last blog post..bijuterii

  2. desi au fost la mare moda, pantalonii tip pana mi se par oribili. cel putin pe mine. apoi nu as purta niciodata nimic cu sclipici, strasuri, paiete si alte chestii de genu’ asta. nu as purta haine cu doua numere mai mici, cum vad ca se poarta pe la pitzi de le ies suncile p-afara mai rau ca la purcele. si nu as purta fuste de genul unor curele. adica alea de abia iti ascund partile intime. deocamdata atat.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Megastar 3 – Prima TV

Astazi incepe Megastar 3. O editie cu totul speciala. Pentru prima data, cei 27 de concurenti sunt impartiti in formatii....

Închide