Ce nu-mi place…

la o femeie? S-o vad beata muci. Poate sa fie frumusetea frumusetilor ca daca e beata, beata ramane. Am avut ocazia sa vad acum multi ani in urma, intr-o excursie, o fatuca beata. Era atat de beata incat mergea in patru labe si nici atunci nu era sigura pe manutele si piciorusele ei. Poate va intrebati de ce nu am luat-o in brate? Pai pentru ca avea si 120 de Kg. Era atat de beata ca-i puneam intrebarea acum si raspunsul venea peste o ora si ala pe litere. De atunci am zis ca nici eu nu mai beau sa ma imbat, dar nici nu-mi doresc sa mai vad asa ceva.

Nu sunt contra alcoolului, dar totul are o limita. E cam aiurea sa nu-ti sti limita. Vezi ca te-ai imbatat si o iei pe aratura te bagi la somn imediat nu stai sa misuni si sa sperii oamenii.

9 păreri la “Ce nu-mi place…

 1. Oana_Oana

  Voi barbatii..ma omorati cu cererile pentru femei!Sa fie asa sa fie pe dincolo!Sa spele sa calce sa faca copii…dar sa fie si frumoasa sa stie sa poarte o discutie…dar sa nu faca pe destepata!Sa nu fie proasta daar..nici prea desteapta ca va amentinta statutul!
  Acum sa nu intelegi ca eu ma omor dupa fetele bete, pentru ca intr-adevar o fata beata e cel mai nasol lucru dar nici una care nu bea deloc nu va place…ca nu stie sa se distreze…
  Dar va hotarati o data ma intreb?

 2. Sorin Autor articol

  Am zis ca nu-mi plac fetele bete muci. Nu am zis ca nu poate sa bea. Nu e rau in asta. Dar am mentionat si de o limita.

 3. Oana_Oana

  Nimanui nu`i plac fetele alea!!Doar ca pe mine, ca fata ma deranjeaza cand baietii vor sa fim 2 chestii in acelasi timp!!Ca o fata poate sa bea mai mult si totusi sa nu fie beata!!Dar voi credeti ca e beata si o judecati!!Sigur nu „e frumos” pentru o fata sa bea si sa fie beata muci!Dar pentru baieti/barbati nu ar trebui sa se aplice aceeasi regula?

 4. Sorin Autor articol

  (Adevarul absolut) vezi la olix pe blog un post dedicat celor care-si pun numele la blog la campul nume. Asta e prostie si spam intentionat. Sa pui pana si la nume, numele blogului.

 5. Oana_Oana

  @adevarabsolut: te rog sa te abtii, este spam la drumul mare ce faci!M`am plictisit sa primesc mailuri care nu au legatura cu subiectul!!!
  p.s. exista si spam neintentzionat!!Asta inseamna ca il faci fara sa iti dai seama!!As in nu stii ce e ala spam, ai inteles gresit subiectul bla bla!!
  Asa ca te rog…ABTINETE!! 😀

 6. Oana_Oana

  nu ma dau desteapta!Doar ca m`am saturat de mailurile tale!!Eu m`am abonat in speranta ca voi citit replici inteligente!!Nu replici in care mi se explica ce e ala pleonasm cand subiectul e despre fetele care beau!!whatever!!Am spus „te rog” de 2 ori….
  aa…si neintentzionat nu inseamna ca nu iti dai seama ce faci!!inseamna ca NU STII ce faci sau NU REALIZEZI toate implicatiile actiunilor tale!! 😀
  …si ca sa nu mai fac si eu la randul meu un spam!!
  on topic: Fetele sunt dizgartioase cand beau cand fumeaza si alte lucruri urate!!Baietii nu…cel putin asa se crede!
  Eu cred ca oricine e dizgratios cand face lucruri de astea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *