9
Ian
2009

Ce nu-mi place…

la o femeie? S-o vad beata muci. Poate sa fie frumusetea frumusetilor ca daca e beata, beata ramane. Am avut ocazia sa vad acum multi ani in urma, intr-o excursie, o fatuca beata. Era atat de beata incat mergea in patru labe si nici atunci nu era sigura pe manutele si piciorusele ei. Poate va intrebati de ce nu am luat-o in brate? Pai pentru ca avea si 120 de Kg. Era atat de beata ca-i puneam intrebarea acum si raspunsul venea peste o ora si ala pe litere. De atunci am zis ca nici eu nu mai beau sa ma imbat, dar nici nu-mi doresc sa mai vad asa ceva.

Nu sunt contra alcoolului, dar totul are o limita. E cam aiurea sa nu-ti sti limita. Vezi ca te-ai imbatat si o iei pe aratura te bagi la somn imediat nu stai sa misuni si sa sperii oamenii.

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Cât puteţi să beţi?
Şi el are telefon

9 Responses

 1. Voi barbatii..ma omorati cu cererile pentru femei!Sa fie asa sa fie pe dincolo!Sa spele sa calce sa faca copii…dar sa fie si frumoasa sa stie sa poarte o discutie…dar sa nu faca pe destepata!Sa nu fie proasta daar..nici prea desteapta ca va amentinta statutul!
  Acum sa nu intelegi ca eu ma omor dupa fetele bete, pentru ca intr-adevar o fata beata e cel mai nasol lucru dar nici una care nu bea deloc nu va place…ca nu stie sa se distreze…
  Dar va hotarati o data ma intreb?

 2. Nimanui nu`i plac fetele alea!!Doar ca pe mine, ca fata ma deranjeaza cand baietii vor sa fim 2 chestii in acelasi timp!!Ca o fata poate sa bea mai mult si totusi sa nu fie beata!!Dar voi credeti ca e beata si o judecati!!Sigur nu „e frumos” pentru o fata sa bea si sa fie beata muci!Dar pentru baieti/barbati nu ar trebui sa se aplice aceeasi regula?

 3. (Adevarul absolut) vezi la olix pe blog un post dedicat celor care-si pun numele la blog la campul nume. Asta e prostie si spam intentionat. Sa pui pana si la nume, numele blogului.

 4. @adevarabsolut: te rog sa te abtii, este spam la drumul mare ce faci!M`am plictisit sa primesc mailuri care nu au legatura cu subiectul!!!
  p.s. exista si spam neintentzionat!!Asta inseamna ca il faci fara sa iti dai seama!!As in nu stii ce e ala spam, ai inteles gresit subiectul bla bla!!
  Asa ca te rog…ABTINETE!! 😀

 5. nu ma dau desteapta!Doar ca m`am saturat de mailurile tale!!Eu m`am abonat in speranta ca voi citit replici inteligente!!Nu replici in care mi se explica ce e ala pleonasm cand subiectul e despre fetele care beau!!whatever!!Am spus „te rog” de 2 ori….
  aa…si neintentzionat nu inseamna ca nu iti dai seama ce faci!!inseamna ca NU STII ce faci sau NU REALIZEZI toate implicatiile actiunilor tale!! 😀
  …si ca sa nu mai fac si eu la randul meu un spam!!
  on topic: Fetele sunt dizgartioase cand beau cand fumeaza si alte lucruri urate!!Baietii nu…cel putin asa se crede!
  Eu cred ca oricine e dizgratios cand face lucruri de astea!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Eurovision 2009 – Rusia

A inceput nebunia cu Eurovision 2009. A 54-a editie a concursului muzical Eurovision se va tine in Rusia la Moscova...

Închide