7
Oct
2009

Ce salariu meriţi?

Câţi dintre voi ştiţi să vă evaluaţi corect şi să cereţi salariul potrivit? Am văzut tineri care cereau 1000 EUR fără o facultate în spate şi fără experienţă. Alţii cereau minim pe economie. Oare e bine să te supraevaluezi sau să te înjoseşti?

Întâmplător am dat peste un site care îţi spune ce salariu meriţi. Completezi câmpurile obligatorii şi, dacă doreşti, pe cele opţionale. Eu le-am completat şi rezultatul îl aveţi mai jos…

IATA CE SALARIU MERITI
Draga utilizatorule,
Analizand informatiile pe care le-ai introdus in acest unic calculator de salarii, specialistii www.cesalariumerit.ro au decis ca meriti un venit de 1000 Euro net pe luna (daca nu-ti ies calculele, poti include si bonurile de masa).
Daca esti sub aceasta suma inseamna ca nu ai inteles nimic din filmele vechi cu sclavi sau din nemuritoarea telenovela Sclava Isaura. Vei merge permanent cu autobuzul si vei suspina vazand, la stop, ultimele modele lansate de Opel sau chiar de Dacia/Renault. Probabil ca stai cu chirie sau ai avut noroc si parintii ti-au dat o garsoniera. Mai mult ca sigur, ai o mie de idei de afaceri in cap si in fata prietenei sau a sotiei (ca sa nu mai vorbim de amanta) te dai mare cocos spunand mereu ce patron nedescoperit zace in tine. De fapt, esti mai aproape de statutul de ratat decat de cel de patron. E trist, dar trebuie sa recunosti adevarul. Apuca-te de niste studii, du-te la o renegociere de salariu, pune-te bine cu seful cel mare. Altfel, risti ca si peste 10 ani sa te trezesti la acelasi nivel! Frustratule!
Nivel maxim de locuinta: garsoniera confort 2 in Rahova sau echivalent.
Nivel maxim de masina: Logan la mana a doua.
Nivel maxim de concediu: la munte sau la mare, in gazda, cu mancare la pachet.
Nivel maxim de aparatura electrocasnica/electronica: frigider Fram, aragaz Tehnometal (cel cu patru picioare), aparat foto Smena cu film, televizor Elcrom sau Telecolor, computer Pentium 3, telefon Nokia 1100.

(sursa foto: www.life-care.ro)

You may also like

Fotbal la metrou
Cum se joaca Foosball
Sa calcam acceleratia…
Suc la dozator…

5 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Oracolul Internetics

Şi cum pierdeam vremea pe coclaurile internetului nemărginit, am dat peste Oracolul Internetics. M-a surprins faptul că pe Internetics l-a...

Închide