21
Mai
2010

Ce testez in prezent?

HTC Legend – urmasul lui HTC Hero – Carcasa este realizata aproape in intregime dintr-o singura bucata de aluminiu, are procesor de 600 Mhz, display de 3.2 inch AMOLED si utilizeaza sistemul de operare Android 2.1 de la Google.
Sony Ericsson Vivaz – Este un telefon cu ecran tactil de 3.2 inch si se axează pe multimedia, dispunând de o cameră video de 8.1 MP cu care se poate filma video HD. Este un smartphone cu un procesor la 720 MHz si GPU PowerVR SGX. Pacat ca vine echipat cu Symbian S60 ed5.
Dell Precision M4400 – Un laptop cu display de 15 inch, procesor Core 2 Duo T9400, placa video nVidia Quadro FX770M si un HDD de 160GB. Imi place tastatura. Are tastele bine delimitate, usor concave si placute la atingere. Face parte dintr-o generatie mai veche, dar se descurca bine si in prezent.
Toshiba T110-10Z – Un mini laptop elegant cu display de 11.6 inch, procesor Intel Pentium SU2700 1.3GHz, 3GB, 320GB, Microsoft Windows 7 Home Premium, Rosu. Este mic, portabil, elegant.

O sa revin cu review-uri la fiecare, dar asta dupa ce-l repar pe Gigel. Se pare ca s-a constipat si trebuie sa-i fac transplant de HDD.

You may also like

HTC Legend vs. Sony Ericsson Vivaz (video)

5 Responses

  1. Gheorghita Teodoru – am inteles ca tine si de dispozitiv si se fac versiuni speciale pentru update. Emil – legat de lista, nu e completa. Mai am un Sony A230, Asus Eee PC 1201N si un Lenovo S10-3S, dar acestea in episodul urmator. Zic sa le luam pe rand:D

  2. Pingback : Ce seriale urmaresti ?! | BadPisi.ro

  3. Does anybody know which type of video information are supported? I remember the Instinct solely might dl 3gp utilizing opera mini. I downloaded the twist ap, possibly that’s the issue? How can I watch videos from websites apart from youtube? Which file types? Usually I’m given the option of 3gp or mpeg4. Can’t get either to work. Thank you in your time! Rattling I want I was eligible for the upgrade to EVO!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Dansul pinguinului la miting – 19 mai 2010

Ieri, bucurestenii au fost cam agitati pentru ca "Fratilor, incepe revolutia!". Revolutie care s-a dovedit a fi un miting de...

Închide