5
Mai
2015

“Cel mai Cel”: cel mai ieftin credit rapid, cel mai rapid credit pe termen mediu şi lung

Creditele, băncile şi finanţele nu reprezintă punctul meu forte. Am fugit de birocraţie, contabilitate, de cretide şi de bănci, dar nu şi de bani :). Pentru ei am muncit! Şi totuşi, ca orice cetăţean al României, au fost momente când am apelat la credite. Venitul este cum este şi în cele mai multe cazuri nici nu ne ajunge de la o lună la alta, iar un împrumut financiar ne poate ajuta să trecem peste anumite etape din viaţa noastră.

Dar oare cât de bine ştim să ne evaluăm nevoile şi să apelăm la cel mai bun credit? Ne împrumutăm corect sau picăm în extrema dorinţei de a lua mai mult şi de a cheltui o parte din bani pe mofturi personale? Recunosc că şi eu am avut această tendinţă şi totuşi m-am calmat repede şi mi-am cântărit foarte mult nevoile şi deciziile.

Într-un sondaj scurt, mai multe persoane şi-au arătat reticienţa faţă de orice credit şi împrumut, fie el de la bănci sau IFN-uri. IFN-urile sunt instituţii financiare non-bancare. Condiţiile de creditare prin IFN-uri sunt mai lejere, fără prea multe acte, dar cu riscul de a plăti o dobândă mai mare. Până la urmă orice avantaj are şi un dezavantaj.

Credius revoluţionează piaţa cu “Cel mai Cel”: cel mai ieftin credit rapid, cel mai rapid credit pe termen mediu şi lung. Prin acest serviciu, puteţi obţine finanţare de până la 25 000 lei pentru o perioada cuprinsă între 24 şi 60 de luni. Oare aşa să fie?

Mai jos aveţi aveţi o simulare pentru 1000 lei împrumutaţi pe 24 de luni:

Fiecare aplicant primeşte o ofertă personalizată, dar ratele sunt întotdeauna fixe şi costurile transparente, iar dobânda variază între 7% şi 17% pe an (7% în cazul prezentării unei adeverinţe de venit). Pentru o sumă de 1000 RON, împrumutată pe termen de 24 luni cu o dobandă de 17%, comision de administrare lunar 3,6% şi DAE 80,12%, rata lunară ajunge la 72,59 RON.

Sună tentant? O să spuneţi că dobânda e mare, că daţi înapoi dublu. E adevarat şi acest aspect, dar când aveţi urgentă nevoie de bani, parcă un astfel de împrumut obţinut în 60 de minute devine o alternativă fiabilă.

Ştiţi ce am învăţat eu din astfel de situaţii? Când vine vorba de împrumuturi financiare, fie ele de la bănci sau IFN-uri, cel mai important este să vă evaluaţi nevoia şi să vă împrumutaţi fix de cât aveţi nevoie pentru a vă rezolva problema. Şi dacă vă luaţi un angajament, să aveţi puterea să-l duceţi până la capăt. Să citiţi cu atenţie toate clauzele şi steluţele, să analizaţi piaţa şi, cel mai important, să o faceţi cu simţ de răspundere şi nu cu gândul să păcăliţi sistemele bancare.

You may also like

Cumperi online şi plăteşti cu credit online-online
Oameni cu bun simţ
Romanii si creditele

2 Responses

  1. Creditul „Cel mai Cel” intradevar la prima vedere e foarte atraciv. Insa ca orice lucru „Made In Romania” trebuie studiate cu foarte mare atentie toate conditiile si clauzele contractuale. Si cel mai important aspect sa nu te intinzi mai mult decat iti permiti.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Centrul pentru Recrutarea Persoanelor cu Dizabilităţi: „Alături de semenii noştri”

În perioada 03.04 – 09.04.2015, Asociaţia "Centrul pentru Recrutarea Persoanelor cu Dizabilităţi" organizează o campanie caritabilă destinată persoanelor cu dizabilităţi...

Închide