27
Iul
2012

Cel mai mare număr de echipamente audio-video din istorie la Jocurile Olimplice Londra 2012

Panasonic, sponsor al Jocurilor Olimpice 2012, va livra cel mai mare volum de echipamente audio-video folosit până acum în cadrul competiţiei, pentru a susţine Jocurile Olimpice din Londra 2012, ce vor începe în această seară.

Folosind întreaga gamă de dispozitive high-definition (HD), Panasonic va asigura o susţinere consistentă celui mai mare eveniment sportiv din lume, la locaţiile de desfăşurare a probelor, în spaţiile de transmitere sau în locuinţe, pentru telespectatori. De asemenea, Panasonic va difuza în premieră absolută primele Jocuri Olimpice în format 3D, prin intermediul tehnologiilor şi echipamentelor de ultimă generaţie, cum ar fi camerele de filmare 3D twin-lens.

În cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 semnalele video transmise de International Broadcasting Center (IBC) către furnizorii locali vor fi distribuite în format HD. În plus, ceremoniile de deschidere şi de închidere a Jocurilor Olimpice, precum şi evenimentele transmise pe ecranele mari din locaţii vor fi distribuite în format video HD.

Panasonic va oferi Comitetului Olimpic Internaţional o gamă largă de echipamente de transmisie, inclusiv un dispozitiv de tip memorie solid state ENG (Electronic News Gathering), folosit pentru mediile de preluare şi transmitere a imaginilor filmate.

Pentru ceremonia de deschidere, ce va avea loc în Parcul Olimpic, vor fi instalate cele mai mici şi mai uşoare proiectoare de 20.000 lumeni din lume. Panasonic va furniza de asemenea sisteme LED pentru ecrane mari, oferind cel mai mare număr de ecrane şi asigurând cea mai mare suprafaţă dedicată în zonele competiţionale. Pentru spaţiile de compeţie indoor vor fi utilizate pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice ecrane PDP de 1030 inch (aproximativ 26 de metri).

Jocurile Olimpice Londra 2012 reprezintă a zecea ediţie în care echipamentele de transmisie Panasonic sunt folosite pentru înregistrare, de la competiţia din Barcelona, din 1992.

Echipament Cantitate
Ecrane LED de mari dimensiuni 28 de locaţii, 45 de ecrane

1,730 m2

Echipamente profesioniste de sunet 36 de locaţii,

Aproximativ 200 de sisteme

Televizoare Aproximativ 12.000 de unităţi
Plasme de 103 inch 47 de ecrane
Proiectoare DLP 22 de ecrane

(excluzând proiectoarele pentru ceremoniile de deschidere şi de închidere)

Sisteme de camere de securitate AV Aproximativ  2.500 de unităţi
Altele Sisteme de comunicaţii video HD etc.

Sub conceptual “Sharing the Passion”, Panasonic va lansa o serie de campanii de marketing pentru a răspândi emoţia Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Campaniile vor fi organizate în jurul inaugurării Pavilionului Corporate „Panasonic Full 3D theatre” din cadrul Parcului Olimpic şi în preajma startului campaniei globale de publicitate pentru Jocurile Olimpice.

În cadrul Parcului Olimpic un pavilion de aproximativ 400 de metri pătraţi va integra un spaţiu Full HD 3D, fiind echipat cu un ecran PDP de 152 inch şi unul de 103 inch. Programele sportive, incluzând competiţia de gimnastică, de înot şi înot sincron, vor fi filmate folosind echipamentele de filmare 3D şi vor fi transmise live. Campania de publicitate va fi axată în jurul atletei britanice de Heptathlon, Louise Hazel, şi a fotbalistului brazilian, Neymar da Silva Santos Junior.

You may also like

Gama Panasonic VIERA depăşeşte limitele în ceea ce priveşte calitatea imaginii, pentru o experienţă cinematografică de excepţie
Panasonic Lumix DMC-TZ18 – compactul de buzunar
Ce faci când vrei să te relaxezi?
Sibiu – fosta Capitală Culturală Europeană în 2007 – vizitat în 2011

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Pietonul are prioritate doar dacă a ajuns întreg pe partea cealaltă

În România numai fraierii conduc ca la carte. Restul conduc după cum visează noaptea şi au chef ziua. Dacă eşti...

Închide