22
Dec
2008

Cele mai ciudate predictii in stiinta

Darryl Zanuck (fondator 20th Century Fox) declara in 1946 ca oamenii “se vor satura repede sa se zgaiasca la o cutie de lemn in fiecare seara” – valeu da ce indispensabil este TV-ul pentru unii.
Bill Gates (fondator Microsoft) declara in 1981 ca „un calculator nu va avea nevoie de memorie mai mult de 640KB”. – eu ma gandesc sa-mi mai iau 2 GB la 2 GB care-i am:).
– tot Bill Gates dar in 2004 declara „In doi ani, problema spam-urilor va fi rezolvata” – stai sa sterg 100 de mailuri spam din mail.
Sir Alan Sugar (sef Amstrad) declara in 2005: „Craciunul viitor iPod va fi mort, terminat, kaput” – in prezent sute cateva sute de milioane vandute si parca mai sunt la mare cautare.
Alan Summerfield (seful postei americane) declara in 1959: „Suntem la un pas de a utiliza posta lansata cu racheta” – sa pregatesc terenul ca vine racheta…sa deschid si usa sau doar geamul?
Alex Lewyt (presedinte Lewyt Corp) declara cu jumatate de secol în urma: „Aspiratoarele cu energie nucleara vor deveni o realitate în 10 ani”. – Cine are sa-mi imprumute niste uraniu ca nu mai porneste aspiratorul?

(sursa cotidianul.ro)

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
3939 de Mosi Craciuni – un nou record

(sursa foto) Ieri in Bucuresti a avut loc un eveniment inedit in Romania si in intreaga lume.

Închide