18
Noi
2009

Cinema City – Afi Palace Cotroceni

Cinema City îşi va deschide porţile şi în Afi Palace Cotroceni. Pe 20 noiembrie 2009 se va inaugura cel mai mare cinema din România, megaplexul Cinema City Cotroceni. Acesta cuprinde 21 de sali de cinema, care includ o sală Samsung IMAX şi 3 săli Samsung VIP, concepte unice în România, si dispune în total de 4300 de locuri. Megaplexul va fi amplasat în cadrul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Bucuresti.

Preţurile biletelor pornesc de la 15 lei de luni până joi înainte de ora 17 şi ajung la 32 lei pentru IMAX DMR 3D în weekend după ora 17. Elevii, studenţii şi pensionarii se bucură de oferte speciale ce pornesc de la 14 lei şi ajung la 22 de lei.

Abia aştept să urmăresc un film în Samsung IMAX (Ecranul IMAX are 26 metri înălţime şi 37 lăţime). Chiar dacă lansarea se va face pe 20 noiembrie, Kiss FM ne invită la film de mâine, 19 noiembrie 2009. Care se mai bagă?

Susţin Revoluţia Bunului Simţ

You may also like

Marea batalie
Gamer (2009) – Jocul Supravieţuirii
Fenomenul „Madonna”
Concerte, fără număr, în septembrie

9 Responses

 1. Pingback : Tweets that mention Cinema City – Afi Palace Cotroceni | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

 2. Pingback : uberVU - social comments

 3. mircea

  Adica fac o investitie enorma si au un site penibil si primitiv.
  Acolo nu se gasesc decat prostii si tampenii.
  Oricum un nou Mall in centrul capitalei aduce numai mizerie si aglomeratie rutiera si prostgust.
  Eram interesat sa vad si eu un film in mult laudatele sali.
  Daca au acustica la fel de proasta ca si in celelalte sali din Moll-uri, inseamna ca „dezvoltatorii” si-au batut inca o data joc de noi!?

 4. Pingback : 2012 – nu este sfârşitul Pământului | Blogu` Lu` Sorin

 5. Mircea…incearca si ai sa vezi…Si daca nu-ti convine…urmareste filme in cinematografele din afara..La noi este prea lux si cu sunet prea bun.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Google Translate – evoluţie

Google translate evoluează de la an la an. În prezent, utilizatorii pot traduce informaţia din online în limba dorită, google...

Închide