15
Iul
2008

Cineva impotriva mea

Acum cateva zile va anuntam ca cineva a facut un atac cibernetic folosind numele meu. Dupa mai bine de 4-5 zile ma trezesc cu un mail care m-a facut sa rad. Il dau public sa radeti si voi, sa vedeti ce-i duce pe unii capul.

Domnule Sorin Rusi e legat de Voce.ro
avocat@dna.ro
15-Jul-08 7:04 AM

Domnul Sorin Rusi? Parchetul General Al Capitalei impreuna cu DNA va au sub supraveghere inca de la inceputul actiunii de hack-uire a site/blog-ului din cadrul comunitatii virtuale de bloggeri Voce.ro. Datorita unor semnalari foarte grave, in cadrul altor situatii similare, ne-am luat angajamentul de a va invita duminica (20.iul.2008) ora pentru interogatii si judecata. Tine sa va aducem la cunostiinta ca am primit numeroase plangeri la adresa dumneavoastra atat virtuale cat si fizice din partea mai multor indivizi internauti ce s-au plans de posibile tentative de hack-uire a bazelor de date de pe site-urile detinute. Pentru ca noi nu am reusit sa luam legatura telefonica cu dumneavoastra, am decis ca acest mail sa fie o cale mai usoara. Acest mail nu este privat, si poate fi publicat in intregime. Va sfatuim sa luati legatura cu un avocat sau va v-a contacta unul din partea statului imediat dupa mail-ul nostru.Va multumim!”

Asa si acum sa revenim. Acesta este mailul. Probabil ca se bucura ca l-am postat. In primul rand dna.ro nu este site ce apartine unitatilor guvernamentale. Site-ul ce apartine Directiei Nationala Anticoruptie este www.pna.ro. In al doilea rand, o citatie in istanta este trimisa acasa, este o foaie speciala. Nu dau detalii ca poate le dau idei:). O citatie nu suna ca cea din mail si nici nu se trimite in stilul acesta. In mail este un segment in care ma anunta ca un avocat ma va contacta din partea statului. Va prezint si mailul care mi-a venit chipurile de la avocat….alt banc.

„Salut Sorin, tocmai am fost anuntat de problema ta de catre cei de la DNA. Banuiesc ca stii. Este un caz penal ceea ce ai facut si nu stiu cum te pot scoate din asemenea situatii dar rezolvam.
Ma numesc Petrut Constantin, sunt avocatul din partea statului care va fi mereu de partea ta. Am rugamintea sa nu dai vreun reply la mai-ul asta. Curand am sa-ti comunic adresa mea de mail si numarul de telefon unde ma poti contacta, pana atunci te rog, spre binele tau, nu mai face prostii internetuale. Sunt de partea ta.”

Imi place si acest banc. O chestie care nu este conform legilor.
Si acum ca sa fiu mai clar. NU eu am facut acel atac. Se pare ca deranjeaza pe cineva blogul meu sau persoana mea si nu are curajul sa-mi spuna in fata. Cauta tot felul de modalitati pentru a face ceva impotriva mea. In fine. Cine ma cunoaste ma stie destul de bine. Sper ca v-ati amuzat cu prostia unora.

You may also like

Ruleta în Africa
Linguselile
Import contacte si mail-uri la Gmail
acasa.ro renunta la serviciul de mail

9 Responses

 1. Nu. A fost atacat un blog din reteau voce si s-a folosit numele meu abuziv. Mai multe nu am ce sa spun…..se va afla totul la momentul potrivit

 2. cos

  solutie simpla. suni la politie, te duci si le zici toate astea. e procedura greoaie dar ii poti da in judecata pe cei care se joaca cu imaginea ta.
  varianta2 – ala este EMO si lasa-l cateva zile ca o sa inceapa sa planga. ce ratatzi doamne…

 3. Ms Bogdan. Cine ma cunoaste…stie ca eu nu ma ocup cu asa ceva. Am alte afaceri si surse de a ma face cunoscut si respectat….si respectat pe bune.

 4. cos

  si vezi ca @dna nu exista.
  ce ratat. nici nu stie sa minta. clar este EMO.

  pacat ca nu ai spart voce.ro … ne dai noua de lucru 🙂

 5. Fa o plangere la politie cu intreaga poveste, se poate afla cine e in spatele acestei povesti. S-a putea lasa urat de tot atat timp ca s-a prezentat ca fiind din partea DNA.

 6. eu si acum ma amuz de tevatura asta… mai ales ca cei din comunitate nu au depus vreo plangere.. adica… e o forma interesanta de a studia reactii probabil… 🙂 nu vad cine ar putea trimite astfel de mesaje… nu inteleg iar cu blogul tau nu cred ca are cineva ceva (din voce.ro)

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Zambetul – Nu costa nimic si valoreaza mult

M-a emotionat ceea ce am citit intr-o seara legat de "zambet". Am primit de la o persoana speciala o prezentare...

Închide