2
Mai
2009

Circ în parcul Izvor

Ieri cu ocazia zilei de 1 mai, ziua muncii, PSD-ul a oferit populaţiei capitalei „pâine şi circ” în parcul Izvor. „Pâinea” asigurată de Marean Vanghelie şi Mircea Geoana, „circul” asigurat de populaţia prezentă. Am avut ocazia să vedem cum câteva sute de oameni s-au călcat în picioare, la propriu, pentru mici şi bere.

Geoana a recunoscut că acestă petrecere câmpenească a fost cu tentă politică şi pentru promovarea PSD-ului.

”Este şi un element de politic, uşor propagandistic în spatele acestei petreceri, nu putem să ne minţim. Este un element în care partidul încearcă să facă o manifestare prin care să se facă mai atractiv pentru cetăţeni. Nu am ţinut un discurs pentru că nu am vrut să politizez excesiv acest eveniment”.

(realitatea.net)
Eu aş fi propus o altă organizare a evenimentului. Scoteam oamenii la plantat de copaci prin pădurile şi parcurile bucureştene şi apoi ofeream celor prezenţi mici şi bere gratuit. De ce nu facem astfel de campanii? Cine e vinovat că omul se înjoseşte şi se calca-n picioare pentru 10-15 RON?

You may also like

Ce zice Vanghelie despre Geoana
Inaugurarea Burj Dubai şi penele cui?
Va ajunge Geoană preşedinte interimar?
Nemernicii dracului

1 Response

  1. Ai folosit bine cuvantul „circ”..am vazut si eu stirile ieri si a fost nebunie cumplita. Pai romanii se calca in picioare si pentru free-beans, pardon, fasole facuta, daramite pentru mici si bere. Unii sunt demni de mila, parca ar fi foamete cumplita in Romania….Uneori e atat de dezgustator sa vezi astfel de tablouri umane…
    Si iti sustin ideea cu copacii plantati, adica oare ce-i costa daca faceau intr-adevar ceva pentru natura…dar stai un pic, regula de aur- de 1 mai doar se bea si se mananca, nu se munceste!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Bloggeri tulceni

Vă anunţam că suntem în căutare de bloggeri tulceni. Nu prea am strâns foarte mulţi în 2 săptămâni. Cam asta...

Închide