Ciripim, Ne Întâlnim, Donăm = Viaţă

În seara aceasta va avea loc a doua ediţie Twestival Bucuresti. Cu începere de la ora 19:00, White Club va deveni gazda acestui eveniment. Am ciripit destul pe twitter, acum e momentul să ne întâlnim, să ne cunoaştem, să socializăm şi să ne adunăm forţele pentru a sprijini „Pași Către Viață„.

Misiunea proiectului este de a strânge fonduri pentru dotarea Secției de Oncologie Pediatrică cu o sală post-operatorie sterilă, cu aer filtrat. Acest efort făcut de noi ar crește șansele la viață, a copiilor bolnavi de cancer, cu 90% – în condițiile în care în România anual se îmbolnăvesc 500 de copii.

Aşa cum am mai spus-o si în alte situaţii: 5 – 10 EUR pentru mulţi dintre noi pot însemna 2 ore în oraş la un suc, dar pentru foarte mulţi copii bolnavi pot însemna şanse mai mari la viaţă.

Donațiile pot fi făcute atât online – pe blogul Twestival București – cât și în ziua evenimentului. Fiecare donație primește un număr participant la una din cele două tombole: Business și Fun. Mai multe detalii pe blogul Twestival București

Pentru cei ce nu au şansa sau dorinţa să ajungă la eveniment, sperăm că vom putea face live streaming.

Watch live video from sorinrusi on Justin.tv

Pasi catre viata – Povestile copilariei

Ve vedem acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *