13
Apr
2012

Ciuc Natur Radler – 63% limonadă, 37% bere și restul e istorie

Colegele mele de la Laptop News au servit noua bere cu gust de limonadă sau noua limonadă cu gust de bere – Ciuc Natur Radler. Citiţi mai jos povestea scrisă de Alexandra.

Pe 9 aprilie s-a lansat noua băutură marca Ciuc Premium. Ciuc Natur Radler este inspirată dintr-o rețetată germană și conține 63% limonadă și 37% bere. Băutura nu are conservanți artificiali și are un concentrat de 1.9% alcool, iar povestea ei este chiar interesantă.

Rețeta băuturii se pare că a fost pentru prima oară menționată în 1912, dar abia în 1922, Franz Xaver Kugler a făcut-o celebră când a amestecat berea cu limonada pentru un grup de cicliști. Tocmai de aici provine și numele băuturii – în germană, Radler înseamnă ”ciclist”.

Paul Markovits, Marketing Director HEINEKEN România, a declarat că ”prin lansarea Ciuc Natur Radler, am încercat să anticipăm dorințele şi gusturile românilor, creând pentru ei versiunea românească a Radler-ului bavarez, o băutură care vine să completeze cele mai diferite stiluri de viață.”

Ciuc Natur Radler poate fi găsită în toată țara de pe 2 aprilie, la sticlă și doză de 0,5L și eu vă recomand cel puțin să o încercați. Are un gust interesant, însă nu aș numi această băutură ”bere”, pentru că are un procentaj așa mic de alcool și pentru că un Radler ar trebui să rămână pur și simplu Radler.

You may also like

Heineken Romania lanseaza Ciuc Premium Nefiltrat
Cât puteţi să beţi?
Relansare Bergenbier
Citește articolul precedent:
Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin

Şi mă mândresc pentru că sunt din Măcin!

Închide