16
Aug
2009

Class 1 Grand Prix 2009 – Constanţa, România

Romanian Class 1 Grand Prix, cea mai tare cursă nautică, va avea loc, în perioada 28 – 30 august, pe lacul Siutghiol din Mamaia. 1o echipaje sunt pregătite pentru a concura în cursele Class 1 Edox Speed Run şi Class 1 Romanian Grand Prix. Pe lângă acestea, mai sunt anunţate şi multe alte spectacole, demonstraţii şi intreceri inedite.

Cei ce iubesc adrenalina şi sportul, se pot urca la bordul unei ambarcaţiuni de cursă conduse de piloţi cu experienţă. Sunt doar 50 de bilete pentru Class 1 Experience, deci e timpul să vă grăbiţi. Se anunţă un eveniment inedit si se preconizează că va fi cel mai mare de până acum.

Preţul unui bilet VIP, valabil pentru toate cele 3 zile de concurs, este de 750 RON. Informaţii despre programul complet VIP şi al competiţiei Class 1 Grand Prix 2009, îl găsitţ pe site-ul rogp.ro. Cam scump pentru bugetul unui român de rând, dar dacă aş avea bani, aş da pentru 3 zile de vis pe litoralul românesc…

Puteţi să urmăriţi câteva imagini de la Class One Romanian Grand Prix 2008.

Mi-ar plăcea să mă plimb cu o astfel de ambarcaţiune şi să traiesc momente de neuitat. M-a impresionat faptul ca o astfel de barca cântăreşte cam 5 tone si motorul dezvoltă o putere de 900 cai şi totuşi aţi văzut cât de repede se poate da peste cap?

Update: Cateva filmulete de la Class One Grand Prix 2009

You may also like

Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi
Weekend de decembrie 2009
45 de copii fericiţi – Smile 2009 la final

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Unde ne distrăm de Sf. Maria?

În fiecare an, pe 15 august, biserica ortodoxă sărbătoreşte "Adormirea Maicii Domnului" sau Sfanta Maria Mare (cum e cunoscută popular),...

Închide