Comertul Stradal neautorizat…

s-a dezvoltat foarte mult in ultima vreme. Este efectul crizei economice? Am ramas surprins cata lume vad ca sta si tremura pe la guri de metrou sau pe trotuare pe langa mall-uri sau alte institutii in speranta ca vand si ei ceva. Pe langa traditionalele fructe si legume, am vazut scoase la vanzare: flori in ghivece, umbrele, bluze, tot felul de vechituri, nu mai zic de genti de dama, incaltaminte, jucarii si alte lucruri care le vad de multa vreme.Un exemplu de astfel de zona: Gura de metrou Eroii Revolutiei.
Voi cumparati de la astfel de persoane? Eu am invatat si cred ca e cel mai corect sa cumpar din locuri autorizate: magazine, piete, targuri etc.
In primul rand nu incurajez acest comert stradal, dar inteleg perfect oamenii care vor sa scoata un ban cinstit pentru a-si putea asigura o paine pe masa.
Iar alt factor care ma face sa nu cumpar de pe strada, este faptul ca nu am nici o garantie ca acel produs cumparat e bun sau nu. Am vazut si lucruri ok, dar si foarte multe lucruri care nu se merita a fi cumparate.
Voi cumparati de la vanzatorii ambulanti? Incurajati comertul stradal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *