27
Noi
2008

Comertul Stradal neautorizat…

s-a dezvoltat foarte mult in ultima vreme. Este efectul crizei economice? Am ramas surprins cata lume vad ca sta si tremura pe la guri de metrou sau pe trotuare pe langa mall-uri sau alte institutii in speranta ca vand si ei ceva. Pe langa traditionalele fructe si legume, am vazut scoase la vanzare: flori in ghivece, umbrele, bluze, tot felul de vechituri, nu mai zic de genti de dama, incaltaminte, jucarii si alte lucruri care le vad de multa vreme.Un exemplu de astfel de zona: Gura de metrou Eroii Revolutiei.
Voi cumparati de la astfel de persoane? Eu am invatat si cred ca e cel mai corect sa cumpar din locuri autorizate: magazine, piete, targuri etc.
In primul rand nu incurajez acest comert stradal, dar inteleg perfect oamenii care vor sa scoata un ban cinstit pentru a-si putea asigura o paine pe masa.
Iar alt factor care ma face sa nu cumpar de pe strada, este faptul ca nu am nici o garantie ca acel produs cumparat e bun sau nu. Am vazut si lucruri ok, dar si foarte multe lucruri care nu se merita a fi cumparate.
Voi cumparati de la vanzatorii ambulanti? Incurajati comertul stradal?

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ice Age 3

Anul viitor apare a 3-a parte din seria Ice Age. Filmul animat Ice Age 3 ne prezinta o veverita la...

Închide