Concert AC/DC – ceva ce nu trebuia ratat

Cu putin noroc (multumesc Sutu), am ajuns la concert-ul mult asteptat in 2010 -AC/DC. A fost cel mai tare show/spectacol rock la care am fost vreodata. Au fost 2 ore de hard rock, de lumini, aplauze, tipete, sarituri, 2 ore pe care mi le voi aminti mereu. Sunt momente pe care nu le poti exprima in cuvinte, iar concertul AC/DC in Romania este unul dintre acestea.

Nu am reusit sa adun multe amintiri in format digital – foto/video – dar am reusit sa pastrez, in amintirea mea, cel mai superb concert.

Pozele si filmuletul au fost facute cu un telefon mobil HTC Legend. Nu am avut acces cu aparate foto profesionale, iar Sony H10 este bolnav. Asa ca n-am avut echipament pentru a face lucruri mai profesionale. Mai multe imagini si video gasiti pe iConcert.ro.

M-am bucurat sa-i revad pe cei de la IRIS, primul concert la care merg dupa operatia facuta de Cristi Minculescu. Ei au deschis aceasta seara minunata.

N-am priceput 2 lucruri:
– de ce mergi la un concert AC/DC pentru a sta pe scaune?
– de ce mergi la concerte si bei pana te imbeti ca porcul?

Si cu asta inchei. Cine n-a fost la concert, a pierdut ocazia de a vedea un AC/DC live in Romania. Multi au asteptat 30 de ani pentru a vedea cea mai celebra trupa hard rock. Generatiile urmatoare nu cred ca vor mai prinde aceasta formatie.

2 păreri la “Concert AC/DC – ceva ce nu trebuia ratat

  1. Pingback: Tweets that mention Concert AC/DC – ceva ce nu trebuia ratat | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

  2. Pingback: Review: HTC Legend | IT&C Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *