17
Mai
2010

Concert AC/DC – ceva ce nu trebuia ratat

Cu putin noroc (multumesc Sutu), am ajuns la concert-ul mult asteptat in 2010 -AC/DC. A fost cel mai tare show/spectacol rock la care am fost vreodata. Au fost 2 ore de hard rock, de lumini, aplauze, tipete, sarituri, 2 ore pe care mi le voi aminti mereu. Sunt momente pe care nu le poti exprima in cuvinte, iar concertul AC/DC in Romania este unul dintre acestea.

Nu am reusit sa adun multe amintiri in format digital – foto/video – dar am reusit sa pastrez, in amintirea mea, cel mai superb concert.

Pozele si filmuletul au fost facute cu un telefon mobil HTC Legend. Nu am avut acces cu aparate foto profesionale, iar Sony H10 este bolnav. Asa ca n-am avut echipament pentru a face lucruri mai profesionale. Mai multe imagini si video gasiti pe iConcert.ro.

M-am bucurat sa-i revad pe cei de la IRIS, primul concert la care merg dupa operatia facuta de Cristi Minculescu. Ei au deschis aceasta seara minunata.

N-am priceput 2 lucruri:
– de ce mergi la un concert AC/DC pentru a sta pe scaune?
– de ce mergi la concerte si bei pana te imbeti ca porcul?

Si cu asta inchei. Cine n-a fost la concert, a pierdut ocazia de a vedea un AC/DC live in Romania. Multi au asteptat 30 de ani pentru a vedea cea mai celebra trupa hard rock. Generatiile urmatoare nu cred ca vor mai prinde aceasta formatie.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus
Citește articolul precedent:
Pregatiri pentru AC/DC

Am trecut azi prin Piata Constitutiei, locul unde peste 60 000 de fani vor aplauda una dintre cele mai mari...

Închide