17
Mai
2011

Concert Inna – coborârea din elicopter

Concertul Inna – un succes pentru ea, un eşec pentru publicul din România. Încă odată am demonstrat că nu ştim să ne iubim artiştii! Pe mine a reuşit să mă impresioneze încă de la intrarea spectaculoasă în scenă – coborârea din elicopter la punct fix.

Cred că este singura artistă, din România, care a avut curajul să coboare dintr-un elicopter pe scenă. Voi mai cunoaşteţi cazuri asemănătoare?

You may also like

Concert Bon Jovi la Bucureşti în poze şi video
Concert Scorpions la Bucuresti – 9 iunie 2011 (poze/video)
Unde ne distram? – Concerte 2011
Vreau U2 la Bucuresti

7 Responses

 1. Eu ma intreb de ce se duc la concerte daca nu le place, sau asteptarile sunt prea mari si automat vien dezamagirea.. Dar totusi ..coborarea din elicopter nu-i lucru mic 🙂

 2. Am prieteni apropiati care au lucrat pentru acest show. Nu e lucru mic ce a facut tanti cu echipa sa. Pacat insa ca in RO „valorile” se indreapta catre alte zone, nu sunt recunoscuti pe aici cu ce fac. Daca nu esti comercial in Ro nu existi. TRIST!

 3. Anamaria

  Tot ce am citit in presa/ bloguri/ pe Twitter (in cazul unora) m-a intristat, dezgustat si dezamagit si demonstreaza cat suntem de invidiosi, de incapabili sa apreciem lucrurile frumoase care ni se intampla. Sau sa fim recunoscatori ca Inna duce numele Romaniei mai departe si o face intr-un mod mai mult decat onorabil

 4. Raluca

  baaaaiiii sunteti niste incapabili toti astia care o criticati..niste invidiosi.pai voi ati vazut cum suntem criticati de straini? un exemplu de comment de la unul dintr o tara in care inna ajunge raruts: „ar trbui sa fiti mandri ca e din tara voastra.noi ne am dori sa ajunga mai des si pe aici am da sute de euro pe un bilet la concertul vostru..bla bla”.ideea e ca oameni mai invidiosi pe succesul altora n am mai vazut in viata meaaaa…RRUNNSIIIINEE :))

 5. Oana

  Nu cred ca Inna e un exemplu, sincer. Si ai folosit de prea multe ori „artista” in legatura cu ea. Inna mi se pare o pseudoartista, o imagine. Da, nu mai stim sa ne iubim artistii, adevaratele valori; nu mai mergem la un concert adevarat, la teatru, la opera, mergem la concert la gagica asta unica sa o vedem cum coboara in chilotei din elicopter. Chiar ca… putine ca ea! Si la cat mai putine imi doresc!

 6. Oana, chiar si asa cum este…reprezinta Romania si a dus numele acestei tari prin zone pe unde nici tu nu gandesti. Fie ca-ti place sau nu, e o artista.

  Legat de adevaratele valori, cum le spui tu, n-am nimic cu ele. Le respect si mai merg si la teatru si la opera. N-as vrea sa te intreb cand ai fost tu la un muzeu din propria initiativa…Ideea este ca romanii isi aduc aminte de adevaratii artisti doar atunci cand fac ceva special sau cand nu mai sunt printre noi. Asta e trist! Apar asa peste noapte mii de fani…

  Si asa cum este Inna si restul, putin respect macar pentru munca pe care o depun in ceea ce fac si ce au facut pana acum…Daca nu era apreciata, nu vindea sute de mii de albume, nu strangea zeci de mii de oameni la spectacolele din afara…nu castiga zecile de premii cu care se mandreste. Recunosc ca nu sunt fan 100% acestui gen de muzica, dar asta nu inseamna ca trebuie sa injuram si sa aratam cu degetul..

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Congresul gunoaielor!

Îmi cer scuze pentru stilul sugestiv şi nu mă refer la oameni, dar pozele următoare spun totul. Ieri a fost...

Închide