13
Feb
2009

Concert Vama…fara Vama

Astazi mi-am pus in cap sa ies si eu din casa, dupa mai multe zile, cu un singur scop: „Merg la concert Vama”. Aveam de ales intre Twestival si concert Vama. Zis si facut. Ma pregatesc, ma aranjez, imi iau aparatul foto si pornesc, cu destinatia Becker Brau Live Music. Am ajuns acolo, primit cum se cuvine, condus la masa, totul ca la carte. Prima impresie despre local, e una placuta. E prima data cand merg in Becker Brau Live Music si as mai merge.

Ma asez la masa, comand o bere si astept sa inceapa concertul. Apropo, in local nu se fumeaza. Ca mine erau multi, localul plin si toti il asteptau pe Tudor Chirila sa ne povesteasca cum „Tata taie porcul„, sau cum era la 18 ani si multe altele.

Pe la 21.30, Vama urca pe scena, dar fara Tudor Chirila. Am fost anuntati ca Tudor Chirila este foarte racit. Se pare ca gripa nu ocoleste pe nimeni si nu are preferinte. Asa ca evenimentul din aceasta seara s-a reprogramat pentru 19 februarie 2009, adica saptamana viitoare. Asa ca iubitorii de „Vama” mai au timp sa-si cumpere bilete, dar sa va grabiti ca nu mai sunt multe. Si uite asa am fost la un Concert Vama….fara Vama, dar bine ca am facut miscare:).

You may also like

Ce muzica ascultam de revelion?
Cu drag pentru voi
Banii nu au valoare…
Concertul U2 şi cei 10 milioane de spectatori virtuali

2 Responses

  1. Pai vezi tu ..asa se pot intampla multe la care sa nu te astepti, oricum unde ar mai fi frumusetea vietii daca ar decurge toate asa cum ne dorim ?

    Sau cat de monoton sa fie toul asa cum e programat ? … Cat despre raceala lu’ Tudor .. „asta e” cum zice romanul ..pe nimeni nu ocoleste boala, si daca e sa ne uitam in cortinele trupei Iris …lucrul asta se confirma din pacate.

  2. Sunt perfect deacord cu tine. Eu nu am zis nimic cu rautate. Oricum voi merge joia viitoare. Din calea bolilor nu prea ai cum sa fugi, atunci cand au pus „geana” pe tine.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Serialele copilariei mele

Cititind stirea cum ca, postul de televiziune CBS a publicat pe site-ul oficial mai multe seriale vechi, mi-am adus aminte...

Închide