1
Iun
2009

Concerte şi evenimente muzicale 01.06.2009-07.06.2009

A venit vara, azi e ziua copilului, toată lumea se gândeşte la vacanţă şi concedii. Cum e şi normal, evenimentele muzical şi concertele se înmulţesc. Se anunţă o săptămână plină de distracţie pentru unii, plină de învăţat pentru alţii. Vă recomand totuşi câteva concerte şi evenimente muzicale:

Concert Tito & Tarantula în Hala din Bucureşti – Duminică 7 iunie începând cu ora 20, Hala de Muzică din Bucureşti vă aşteaptă la un concert rock cu Tito & Tarantula. Preţul unui bilet este de 50 lei. Le puteţi cumpăra de la intrare sau magazinele Diverta şi Germanos.

„Tito & Tarantula” cântă din 1992 când Tito Larriva a pus bazele trupei în SUA. Dintre piesele cele mai cunoscute amintim „After Dark”, „Back to the House That Love Built”, „Strange Face of Love” sau „Angry Cock”.

Romanian Music Awards 2009 – Gala Romanian Music Awards 2009 se va desfăşura în data de 6 iunie cu începere de la ora 20.30 în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova. Intrarea liberă.

Evenimentul în cadrul căruioa vor fi decernate premiile muzicale româneşti pentru nu mai puţin de 14 categorii va fi prezentat de Alex Velea.

Off The Wall la Bucuresti – concert tribut The Spirit of Pink Floyd – Amfiteatrul de la Centrul Cultural Mihai Eminescu îi aşteaptă în 6 iunie de la ora 21 pe toţi fanii Pink Floyd. Preţul unui bilet este de 70 lei. Îl puteţi cumpăra din reţeau magazinelor Diverta, Centru Cultural Mihai Eminescu sau online de pe www.myticket.ro.

Vor urca pe scenă membrii trupei Off the Wall cunoscuţi şi ca The Spirit Of Pink Floyd. În cadrul unui show electrizant de lumini şi sunet membrii trupei vor interpreta câteva din cele mai reprezentative melodii Pink Floyd : „Another Brick in the Wall”, „Shine on You Crazy Diamond”, „Hey You”, „Us & Them”, „Money”, „Wish You Were Here” sau „Comfortably Numb”.

Concert Urma în Silver Church – The Silver Church din Bucureşti va găzdui în 4 iunie 2009 primul concert in Romania al trupei Urma, după o pauză de trei ani. Preţul unui bilet este de 35 lei şi se poate cumpara la intrare, magazinele Diverta sau online de pe www.myticket.ro

Urma şi-a început activitatea în urmă cu 6 ani şi a lansat până acum trei albume “Nomad Rhymes”(2003), “Anger as a Gift”(2005) şi “Trend Off”(2007) care au fost foarte bine primite de public.

Lansare Album SIlent Strike în Fabrica – Club Fabrica va găzdui în 4 iunie de la ora 21 lansarea albumului Silent Strike – Alb. Programul serii va fi întregit de numeroşi invitaţi. Partea de visuals va fi asigurată de Dan Basu.

Preţul biletului este de 10 lei şi se poate cumpăra la intrare.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ce ai face cu 1 milion de euro?

Dacă ai câştiga 1 milion de EURO, ce ai face cu el? Nu sunt foarte mulţi bani, dar nici nu...

Închide