7
Iul
2009

Concerte şi evenimente muzicale 06.07.2009-12.07.2009

Suntem în Iulie, luna lui cuptor, şi concertele se ţin lanţ. Chiar dacă temperaturile depăsesc frecvent 30-35 de grade, nu ne împiedică să nu ne distrăm. Începe perioada concediilor şi fiecare dintre noi va merge la munte sau la mare. Oriunde vă aflaţi, cred că se va găsi un evenimente muzical sau un concert la care să participaţi. Pentru săptămâna în curs vă prezint câteva concerte:

Michael Jackson in memoriam in Le General – Miercuri 8 iulie clubul Le General din Cluj vă aşteaptă la o seară în memoria lui Michael Jackson. Toţi cei care se vor costuma în Michael vor primi gratuit un cocktail Black & White.

Michael Jackson – Why

Michael Jackson – Thriller

Markus Homm in Daimon la Showcase 007 – Miercuri 8 iulie, Nights.ro îi aduce, la Showcase 007 din Club Daimon, pe Markus Homm, Mihai Popoviciu şi Zanga. Va fi o seară de tech-house, house şi deep house la care sunteţi cu toţii aşteptaţi.

PsychoFreud in Suburbia – Joi 9 iulie, norvegienii de la Dropdread Psychofreud vor fi în Suburbia începând cu ora 23. Seara va fi completată de artiştii locali Dropdread, Raizah, Terrarin. Preţ bilet 20 RON.

Psychofreud – Deliver Me

Valentino Kanzyani in Kristal Summer Club – Vineri 10 iulie se va deschide la Mamaia, clubul Kristal Summer Club. Principalul invitat al party-ului de deschidere va fi slovenul Valentino Kanzyani. Praslea, Kozo şi El Cezere se vor ocupa şi ei de muzică şi atmosferă! Preţ bilet: 20 ron până la ora 00.00/30 lei după ora 12.00.

Valentino Kanzyani – Teaching How To Undo It

Rock River Festival – Rock River Festival debutează anul acesta în perioada 10-12 iulie la Cernavodă fiind organizat de Primăria Oraşului Cernavodă. Ideea de bază de la care s-a plecat a fost promovarea trupelor de clasa medie din rockului românesc, dar în cele din urmă organizatorii au ales pentru cele trei zile 18 trupe, unele dintre ele având chiar şi experienţă internaţională. Spectatorii vor avea la dispoziţie locuri de campare cu toate utilităţile puse la dispoziţie de către organizatori. De menţionat că nu se va percepe nici o taxă de intrare sau de campare.

Distracţie plăcută şi fiecare merge acolo unde doreşte, unde poate şi unde se simte bine

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Telefonul meu are toc

Din cauza faptul că mi-am purtat telefonul în buzunare, s-a tocit carcasa foarte mult şi s-a zgâriat ecranul. Ca atare...

Închide