13
Iul
2009

Concerte şi evenimente muzicale 13.07.2009-19.07.2009

Suntem în luna cea mai călduroasă din an şi am avut parte doar de ploi şi furuni. S-a anunţat că începând cu această săptămână, soarele va străluci mai mult şi norii nu vor mai face parte din peisaj. Cu toate acestea, evenimentele şi concertele s-au ţinut şi se vor ţine aşa cum au fost programate. Pentru următoarele zile au fost anunţate câteva evenimente, concerte şi festivaluri ce merită toată atenţia:

ORDERCHAOS FEST in SUBURBIA – rderchaos Fest este un festival de ska, punk şi hardocre organizat de TOMBERON RECORDS, ANOPSIA RADIO STATION, CLUB SUBURBIA şi UNCB (UNDEGROUND NETWORK COLLECTIVE)şi se va desfăşura în 15 şi 16 iulie. Prima zi va aduce pe scenă 4 trupe : P.O. BOX (ska punk, Franţa), SKA FARA TROMPETE (ska, România), 747 (ska punk, România), NIVELU’ 4 (ska, România). Concertele vor începe în jur de ora 20 iar intrarea va costa 15 lei.

Gărâna Jazz Festival 2009 – Toţi iubitorii de jazz sunt aşteptaţi în perioada 17-19 iulie în munţii Banatului, la Gărâna, unde va avea loc deja tradiţionalul festival de jazz ce a ajuns la editia a XIII-a. Locaţia este „Poiana Lupului”, iar cazarea se va face la cort sau la pensiunile din zonă. Biletele pentru festival vor costa 50 de lei pentru o zi sau 120 pentru toate cele trei zile.

Opeth, My Dying Bride şi Tristania la Artmania 2009 – Artmania este unul din festivalurile care a reuşit să aducă în fiecare an nume importante din rock-ul internaţional. Ediţia 2009 propune în aceleaşi locaţii, Piaţa Mare din Sibiu şi Cetatea Cisnădioarei trei seri cât se poate de interesante. Prima zi, 17 iulie vă propune în Piaţa Mare o întâlnire cu Opeth, My Dying Bride şi Tristania.

Concert Suzanne Vega la Bucuresti – Sala Palatului din Bucureşti va găzdui în 16 iulie 2009 concertul susţinut de Suzanne Vega! Artista a debutat în 1985 şi se numără printre cântăreţii care au readus folk-ul în atenţia publicului, redefinindu-l şi facându-l mult mai atractiv. Preţurile biletelor variază în funcţie de zona: 75 / 100 /150 /200 / 250 lei.

Suzanne Vega – Lolita

Serbarile Timisoreana la TIMISOARA – Pe platoul de la stadionul Dan Păltinişanu, între 17 şi 19 iulie, va avea loc o nouă ediţie a frumosului festival. Caravana Timişoreana ajunge din nou acasă în 17 iulie, atunci când platoul din faţa Stadionului Dan Păltinişanu va fi locul de desfăşurare a ceea ce Timişorenii numesc în mod tradiţional Festivalul Berii şi nu Serbările aşa cum se zice acum. Sâmbătă 18 iulie, de la ora 19 vor cânta cei de la Blue Station urmaţi de Vunk şi Holograf.

Holograf – Asa Frumoasa

Şi să nu uităm de Liberty Parade 2009 care va avea loc pe 18 iulie pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Distracţie plăcută şi să aveţi parte doar de vreme frumoasă. Poate ne vedem pe la unul din evenimente, mai exact Liberty Parade sau prin Bucureşti.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Nume peste nume … ce mai contează

Bună prieteni. Azi mi s-a întâmplat un lucru ciudat şi deschid acest subiect pentru că vreau să ştiu dacă şi...

Închide