15
Iun
2009

Concerte şi evenimente muzicale 15.06.2009-21.06.2009

Din petreceri în petreceri, am ajuns la mijlocul lunii iunie. Cum v-aţi distrat săptămâna trecuta cu Sinead O’Connor, Patricia Kass, Paula Seling? Acum a început o nouă săptămână şi avem noi concerte şi evenimente muzicale, o parte vi le prezint şi eu mai jos:

Concert Florin Chilian la Iaşi – Turneul lui Florin Chilian va ajunge în 16 iunie la Iaşi. Evenimentul va avea loc la Cinema Republica cu începere de la orele 20.00. Un bilet va costa 50 lei, dar se merită.
Florin Chilian – Zece

Gogol Bordello la Arenele Romane din Bucureşti – Gogol Bordello revin în România, de această dată la Arenele Romane, în 17 iunie. Biletele au fost deja puse în vânzare la preţul de 75 de lei până pe de 12 aprilie, 90 de lei în perioada 13 aprilie – 16 iunie şi 125 de lei în ziua evenimentului.
Gogol Bordello – Alcohol

Concert Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara Zece Prăjini – Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti va găzdui miercuri 17 iunie un concert extraordinar susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara Zece Prăjini. Spectacolul va fi întregit de recitalurile lui Stelu Enache, Mircea Kazanakis – bouzuki (Grecia), Cristi Bola – armonica (Macedonia) şi de formaţia Balkano. Preţul biletului la eveniment este de 40 lei.
Ovidiu Lipan Tandarica – Tango Toledo

Concert Kumm la Cluj Napoca – Irish & Music Pub din Cluj vă aşteaptă joi 18 iunie la un concert alături de băieşţii de la Kumm. Clujenii adoptă un stil rock, indie, alternative şi în cei 12 ani de activitate au reuşit să devină una din cele mai respectate trupe din România. Concertul va începe la 20.30 şi un bilet va costa 15 lei.
Kumm – Little Blue

Placebo în concert la Romexpo – La sfârşitul concertului susţinut la Bucureşti in 2006 Brian Molko îi anunţa pe cei prezenţi că trupa va reveni în România, iată că Placebo se ţin de promisiune şi vor avea un concert în luna iunie în ţara noastră. Marea nebunie va avea loc pe 21 iunie la Romexpo şi va începe la orele 20.00. Preţul unui bilet variaza: Zona A : 175 ; Zona B : 100.
Placebo – Centrefolds

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Viaţa văzută prin…

Iarba

Închide