18
Mai
2009

Concerte si evenimente muzicale 18.05.2009-24.05.2009

A început o nouă săptămână şi petrecerile se ţin lanţ. www.livespot.org este un alt site ce ne poate oferi informaţii despre concertele ce au loc în România şi pentru săptămâna aceasta avem câteva recomandări:

Underground Timişoara Festival no 12 – Este un eveniment ce se desfăşoară pe durata a 3 zile (21,22 si 23 mai) şi anul acesta va avea loc în Setup Venue. Seara de warm-up va fi animată de Pavilionul 32 şi The Bad Days Will End din Timişoara, de Mossuraya din Elveţia şi Cardanja din Germania. Timisoreni vă urez distracţie plăcută.
Concert The Legendary Pink Dots – Concertul va avea loc în Club Control din Bucureşti pe data de 21 mai 2009. The Legendary Pink Dots sunt o trupă de origine mixtă, engleză şi olandeză, care însă va face ca atmofera de la Club Control să fie una numai bună de rock. Preţul biletului va fi de 45 lei.
BreakBeat re-unite în Fabrica – Este un eveniment ce va avea loc pe 22 mai 2009 în Club Fabrica, preţul unui bilet fiind de 20 lei şi se plăteşte la intrare. Se continuă seria manifestărilor BREAKBEAT care sunt prilejul unor seri live cu câte doi invitaţi DJ de drumandbass care cu această ocazie vor pune orice altceva în afară de drumandbass şi DJ seturi din partea a alţi doi DJ. În ziua de 22 mai este invitat Şuie Paparude.
The Amsterdams lansează Adolessons în Silver Church – Concertul de lansare va avea loc vineri, 22 mai, în The Silver Church (Calea Plevnei, nr. 61) din Bucureşti cu începere de la ora 20.30. Amsterdamerii vă aşteaptă alături de o o serie de invitaţi surpriză pentru o seară de muzică. Preţul unui bilet este de 25 lei şi este inclus un album Adolessons.
Concert Noisia la Arenele Romane – În seara de 23 mai, cu începere de la orele 22.00, Arenele Romane din Bucureşti vor fi locul de desfăşurare al unui eveniment important pentru muzica dnb şi electronică. Invitati speciali sunt cei de la Noisia (Vision, Virus şi Subtitles). Biletele pot fi deja achiziţionate de la Rulez (str. Ştirbei Vodă 97A, Bucuresti) sau din magazinele diverta Diverta/Ticket Point (inclusiv online) la preţul de 20 lei. În seara evenimentului, la intrare preţul unui bilet urmând să fie de 30 lei.

Vă urez o săptămână plină de distracţie.

You may also like

Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi
Ce muzica ascultam de revelion?
Weekend de decembrie 2009

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Să câştigăm televizorul…

Joia trecută, LG a lansat noul TV LCD Full HD LH5000 şi s-a anunţat o noua campanie LG pe bloguri....

Închide