5
Ian
2010

Concurs: 5 invitaţii exclusive pentru RevvNation!

Pentru curioşi şi necunoscători, RevvNation este un MMO RPG, text based, browser based, car themed game.:D Ştiu, descrierea e lungă, dar jocul e mult mai distractiv decât lasă să se vadă descrierea.:) Cu doar câteva luni de dezvoltare în spate, aflat încă în private beta şi fără promovare, RevvNation a depăşit deja 500 de jucători. Şi lista de aşteptare e în continuare lungă. Invitaţiile se aprobă pe rând, fiindcă acum lucrăm la calitatea jocului şi la user experience.

Avem features noi, pe care le introducem pe rând, dar prioritatea e testarea elementelor deja existente şi eliminarea bug-urilor. Deocamdată nu e tipul de joc pe care să-l poţi juca toată ziua, însă te prinde, şi asta mai ales pentru că suntem o comunitate de oameni care se cunosc între ei. Asta face ca întrecerile din joc să fie mai interesante şi mai interactive. În RevvNation ai ocazia să te întreci cu Pyuric, Uzzy sau VladBalan.
Avem multe idei şi mult de lucru, dar ne dedicăm în totalitate.

De ce aţi vrea o invitaţie? Pentru că aveţi ocazia să fiţi „on the inside”, pentru că vă puteţi folosi experienţa în gaming pentru a raporta bug-uri şi pentru că RevvNation e la intersecţia domeniilor voastre preferate: online, maşini şi gaming. Şi pentru ca e relaxant.:) Şi să vă mai spună şi Sorin de ce, fiindca nici el nu ratează nicio zi.

(by Andra Larisa Zaharia )

Pentru că Revvnation este jocul care nu necesită cunoştinţe solide în materie de games, auto şi nici nu ai nevoie de abilităţi de şofer. Nu mănâncă foarte mult timp, dar creşte adrenalina când vezi că eşti învins de BobbyVoicu. Poţi să fii băiatul rău sau băiatul bun, poţi să-ţi faci un club şi să-ţi aduni prietenii. Este un joc distractiv, care necesită câteva minute pe zi şi câteva click-uri. E bine să mai facem şi pauze!!!

Aşa că RevvNation şi Sorin dau 5 invitaţii doritorilor. Trebuie doar să laşi un comentariu şi să spui de ce vrei să intri în lumea RevvNation. Eu am fugit să livrez pizza si vă aştept la o cursă!

You may also like

Jocul (guest post)
Sa calcam acceleratia…
Jocuri despre Gigi Becali – pac pac
Spanzuratoarea Online

14 Responses

  1. Pingback : Tweets that mention Concurs: 5 invitaţii exclusive pentru RevvNation! | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

  2. @sebra: am eu dacă mai dorești 😉
    @sorin: ai putea să iei legătura cu cei de la revvnation pentru a anula invitația pe care mi-ai trimis-o ? Mi-a dat Valy una între timp…

  3. crisstake

    Fratilor … am terminat de cate 3-5 ori tot nefeseu de la Porche 2005 pana la Undercover(sf) .. sunt dezamagit de Shift … acum scot punctaje de peste 40 de mil .. fara probleme … pe freestyle drift la Grid, care desi e din 2007 m-am apucat de el … DIN NOU !!! Vreau si yo o invitatie .. tre sa maresc doza … ce am nu imi mai face placere … sunt in ultimul stadiu … vand frigideru 😀 …

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cine îmi face un logo?

Am un proiect pe care vreau să-l lansez mâine dimineaţă şi încă nu am un logo. Cine se oferă să...

Închide