17
Sep
2008

Concurs fulger sorin.rusi.ro in colaborare cu eOK.ro


A venit vremea sa va dezvaluim si surpriza de care v-am pomenit aici. sorin.rusi.ro, cu sprijinul eOK.ro, pune la bataie 7 cd-uri RMX&BFamous3, produse de tuatara.ro. Pentru a intra in posesia unui cd, trebuie sa lasati un coment cu link-ul valid al contului Dumneavoastra de pe site-ul eOK.ro si sa fie activ de minim 2 zile. Am ales acest criteriu de participare pentru a nu incuraja crearea de conturi doar pentru acest concurs. Dorim oameni activi pe eOK.ro. Primi 7 care si-au lasat link-ul corect vor primi CD-ul RMX&BFamous3 unde vor gasi cele 10 remixuri castigatoare la concursul Remixuri “Sexy Thing” (David Deejay) plus versiunea originala. Multa bafta si mult succes. In decursul zilei de maine vom valida castigatorii. Asteptam cat mai multe comentarii. Aveti timp pana maine sa lasati comentarii. Nu va speriati de cei din fata. Poate unii nu sunt valabili:)

You may also like

Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)
QNAP va premia 12 fotografii în concursul online pentru calendarul 2013
Maşina de blogger – voturile mele
Care esti pasionat de tenis de masa? (concurs)

19 Responses

  1. Pingback : www.VADUVA.ro | Muzica de la legal la ilegal

  2. A.I.

    mai bine era sa faceti concursul pe o perioada de timp (o saptamana, de exemplu) si pe urma 7 utilizatori erau trasi la sorti. asa, deja au postat primii 7 care au vazut mai repede link-ul cu concursul.

  3. A.I. pentru un astfel de concurs nu are rost sa te taraganezi. Nu exista suport logistic cu tragerea la sorti si pot aparea suspiciuni si tot felul de barfe. Asta e. Cine a vazut si a fost rapid va castiga. Astazi validam castigatorii. Eu unu n-am verificat inca link-urile. Probabil ca vom mai organiza concursuri si vom vedea in ce stil le vom face. Tineti aproape.

  4. Pingback : » » Lista castigatorilor la concursul fulger - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
OTV fara Lazarus

Oameni buni, scade valoarea OTV-ului? Luis Lazarus a lasat OTV-ul si s-a mutat la PrimaTV. Cred ca n-a mai fost...

Închide