21
Oct
2008

Conflicte deschise

De ceva vreme urmaresc cateva conflicte deschise intre oameni la care nu ma asteptam sa ajunga in astfel de situatii. Pai hai sa vedem cine sunt in razbel.
Mircea Badea vs. VisUrat
Mircea Badea vs. Serban Huidu
Serban Huidu vs. Victor Ciutacu
Eu nu tin cu nimeni. Nu sunt in tabara nimanui, dar nu inteleg de ce va spalati „rufele” in public. Deja aceste conflicte au degenerat in conflicte personale si nu pricep de ce le tot balacariti in public.
Toti ati facut greseli si toti aveti o parte din vina. In primul rand nu stiti sa va respectati ca oameni si sa respectati parerile altora, fie ca sunt bune sau rele. Fiecare va credeti mai inteligenti decat ceilalti si mai interesanti, dar in fata noastra (al cititorului si telespectatorului) sunteti in primul rand oameni.
Nu mi-a placut ca Victor Ciutacu il critica pe Serban Huidu si nu-i respecta parerile legat de politica. Nu este Serban Huidu un mare analist politic, dar este liber sa-si spuna punctul de vedere fata de politica din Romania.
Mircea Badea nu stie altceva decat sa critice niste oameni si bloggerii. Tin sa-l anunt ca toti suntem oameni si toti avem un cuvant de spus pe diferite domenii. Unii ne pricepem mai bine altii mai putin bine, dar toti incercam sa facem ceva in Romania.
VisUrat a actionat de multe ori la manie si nu prea a facut lucruri bune.
Serban Huidu a raspuns destul de dur la aceaste provocari si sincer nu prea a cazut in picioare.
Eu zic sa va purati ca niste oameni maturi. Niciodata in viata nu stiti cand o sa va intalniti unul cu celalalt si atunci ce faceti? Va scuipati?

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Blogger face – Sorin Rusi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – a doua zi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – prima zi

5 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Mircea Badea

Serban Huidu ne prezinta Teoria Ipocriziei legata de Mircea Badea - omul spagat.

Închide