15
Mai
2011

Congresul gunoaielor!

Îmi cer scuze pentru stilul sugestiv şi nu mă refer la oameni, dar pozele următoare spun totul. Ieri a fost congresul PD-L şi am pretenţii de la partidul şi oamenii care chipurile guvernează această ţară. Nu poţi să ceri respect şi voturi când stai cu picioarele în propriul jeg. Mizeria lăsată în urmă arată gradul de civilizaţie al aleşilor acestui popor.

Congresul PD-L

Eu înţeleg că sunteţi mari domni, cel puţin asta doriţi, dar asta ţine foarte mult de civilizaţie şi de cei 7 ani de acasă. Ştiu că aveţi slugi care curăţă după voi, dar dacă vă aruncaţi paharul de cafea sau sticla goală la un coş cred că aveaţi tot respectul şi votul oamenilor de serviciu.

Dragi cititori, vă daţi seama că şi cu noi fac cam la fel. Ei fac mizeria şi muritorii de rând sunt slugile care vor face curat după ei. Pe limba noastră, o să cam muncim pentru a plăti toate datoriile şi mizeria în care se scaldă România!

Mulţumesc Marian pentru fotografii şi fotografului care a avut răbdarea să le facă!

N-am vrut să vă fac draci cu dragi:). Scuze!

You may also like

Start Smart IT! – Cea mai amplă competiție de aplicații web & mobile din România
Jameson Irish Whiskey – procesul de fabricaţie
Explore 3D de la Samsung
Ziua Naţională a Fructelor la Bucureşti

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Picaturi de viaţă

Am încercat să fotografiez câteva picături de viaţă din fântâna tinereţii! Apa este o substanță absolut indispensabilă vieții, indiferent de...

Închide