Corsar Grup: „Cel.ro este de vânzare, dar ţinem la preţ”.

După ce Marius Ghenea a cumpărat PcGarage în urmă cu câteva zile, oficialii Corsar Grup anunţă că Cel.ro este de vânzare, dar vor un preţ corect.

Ştiţi cum e treaba asta cu preţul corect în plină criză financiară? „Ai o afacere pe care o estimezi la 1 milion de euro, un exemplu nevinovat, şi tu ai primit oferte de 700 000 EUR, mult prea puţin faţă de aşteptările tale şi nu o vinzi. Mergi mai departe cu ea, ştiind că nu prea ai cum s-o mai ţii că e criză, vânzările scad tot mai mult, însă tu vrei un preţ corect. Peste câteva luni, constaţi că firma ta merge mult mai greu, criza şi-a spus cuvântul şi primeşti o oferta de 500 000 EUR. În acele momente baţi palma şi spui că ai făcut o afacere bună.”

„Am primit mai multe propuneri, printre care şi de la fondul de investiţii New Century Holdings / Broadhurst, pe care s-ar putea să o onorăm”,

a declarat într-un interviu prin e-mail pentru ZF Tiberiu Pop, CEO al Corsar Grup.

Am o vaga impresie că treaba cu New Century Holdings/Broadhurst e apă de ploaie. Eu cred că tot Marius Ghenea va cumpara şi Cel.ro, doar că, aşa cum spune şi Zoso, nu acum, nu la preţul cerut de propietari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *