10
Feb
2010

Cred în zâne

Îmi este greu să descriu ce simt. Recunosc, eu sunt o fire mai sensibilă şi de câteva ori mi-au dat lacrimile când am văzut oamenii în suferinţă. Da, şi băieţii plâng. Unul din aceste cazuri este cel a lui Daniel Raduţă, un tânăr de 29 de ani care în luna martie va deveni tată. Anul trecut în octombrie a fost diagnosticat cu leucemie şi medicii i-au recomandat de curând un costisitor transplant de măduvă. Mai exact, acest tânăr are nevoie de 150 000 EUR.

În sprijinul acestui tânăr au sărit 7 zâne, iar eu cred în aceste zâne. Au reuşit să mobilizeze sute, poate chiar mii de oameni din online-ul românesc, din presă şi chiar oameni de rând. Aceste fete minunate au reuşit să ne unească în această campanie, având un singur scop, să-l ajutăm pe Daniel. Recunosc că am emoţii când scriu aceste rânduri şi îmi este greu să explic ce simt. Nu vreau să vă întristez, nu vreau să vă stric seara, dar vreau să vă fac să vedeţi partea frumoasă la această problemă. Împreună putem să facem o minune.

Campania se desfăşoară pe online, în presa scrisă şi chiar la TV. Mai nou, am văzut cazul acestui tânăr prezentat pe plasmele de la metrou. Ce m-a emoţionat cel mai tare a fost faptul că lumea reacţionează. Am văzut tineri, copii, bătrâni care se uitau şi îşi notau adresa site-ului. Unii chiar şi-au amintit că şi Badea a pomenit de această cauză. Dimineaţă am fost nevoit să iau un taxi ca să ajung la timp într-un loc. În urma discuţiei cu taximetristul, am aflat că şi el ştie de caz şi chiar donase.

Până acum s-au strâns aproape 60 000 EUR. Şi tu poţi să faci o faptă bună donând în condurile lui Daniel deschise la Banca Transilvania:
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX

Puteţi dona şi prin paypal.

Telefonic numai în reţeaua ROMTELECOM la numerele:
pentru donaţii de 10 Euro – 0900 900 110
pentru donaţii de 5 Euro – 0900 900 115

Noi am donat şi poţi să o faci şi tu. Puţin cu puţin se face mult.

You may also like

Au trecut 30 de secunde – a mai murit un copil
Lavinia vrea să cânte la chitară
Iepuraşul nu uită pe nimeni – Paşte 2011
Copii din Africa au nevoie de noi
Citește articolul precedent:
Poveşti din Lumea Mare – ed. II

Îmi place să călătoresc și să ascult poveștile legate de călătorii și aventuri. Ador să mă uit la documentare despre...

Închide