2
Iun
2009

Credeţi în zodii?

Eu nu cred în zodii, dar îmi place să citesc horoscopul. De multe ori mă amuză. Se pare că sunt şi persoane care cred şi-i dau o mare atentie. A paţit-o un prieten pe pielea lui.

„În lună februarie prietenul B întâlneşte o fată pe numele ei C. S-au plăcut, au ieşit împreună şi în scurt timp a luat naştere o frumoasă poveste de dragoste. Zilele treceau şi ei se iubeau tot mai mult. Erau atat de fericiţi împreună şi părea că nimic nu-i va putea despărţi, dar totuşi a venit o zi y din aprilie când s-a confirmat că ce e frumos dureaza puţin. Au ajuns la o discuţie despre zodii şi momentul când fiecare şi-a spus ziua de naştere şi zodia. Prietenul meu nu are treabă cu astrele, dar fata se pare că DA. Ea a preferat să se despartă de B pentru că este în zodia leului.”

WTF? Ce treabă are zodia cu viaţa omului? Măcar cât e frumos să profitam. O fi şi asta cu astrele o chestie interesantă, dar dacă 2 oameni se iubesc şi se înţeleg, eu consider că nu mai are rost să fie amestecate zodiile. Chiar şi eu am pîţit-o, dar bine că nu eram de mult în relaţie. Voi aţi întâlnit astfel de situaţii? Ţineţi cont de ceea ce scrie in horoscop?

You may also like

Crezi in Horoscop si superstitii?
Credem in horoscop?

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
„Un româncă se afla la bordul avionului Air France dispărut”

Azi a dispărut un Airbus 330, al companiei Air France, ce efectua cursa Rio de Janeiro-Paris. Încă se mai caută....

Închide