Credeţi în zodii?

Eu nu cred în zodii, dar îmi place să citesc horoscopul. De multe ori mă amuză. Se pare că sunt şi persoane care cred şi-i dau o mare atentie. A paţit-o un prieten pe pielea lui.

„În lună februarie prietenul B întâlneşte o fată pe numele ei C. S-au plăcut, au ieşit împreună şi în scurt timp a luat naştere o frumoasă poveste de dragoste. Zilele treceau şi ei se iubeau tot mai mult. Erau atat de fericiţi împreună şi părea că nimic nu-i va putea despărţi, dar totuşi a venit o zi y din aprilie când s-a confirmat că ce e frumos dureaza puţin. Au ajuns la o discuţie despre zodii şi momentul când fiecare şi-a spus ziua de naştere şi zodia. Prietenul meu nu are treabă cu astrele, dar fata se pare că DA. Ea a preferat să se despartă de B pentru că este în zodia leului.”

WTF? Ce treabă are zodia cu viaţa omului? Măcar cât e frumos să profitam. O fi şi asta cu astrele o chestie interesantă, dar dacă 2 oameni se iubesc şi se înţeleg, eu consider că nu mai are rost să fie amestecate zodiile. Chiar şi eu am pîţit-o, dar bine că nu eram de mult în relaţie. Voi aţi întâlnit astfel de situaţii? Ţineţi cont de ceea ce scrie in horoscop?

3 păreri la “Credeţi în zodii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *