7
Ian
2009

Crezi in Horoscop si superstitii?

Horoscop 2009Discutam azi cu o prietena despre superstitii, horoscop si despre talmacirea viselor. I-am povestit ca-n noaptea dintre ani am alunecat si am cazut. Mai nou am si un semn mare in cotul stang. Aceasta prietena mi-a spus ca inseamna casatorie. Adica ar trebui ca-n 2009 sa ma insor? Nu stiu, dar cum de s-a ajuns ca o cazatura in noaptea dintre ani inseamna casatorie?

Curios fiind am zis sa ma uit si-n stele. Asa ca am cautat horoscop 2009 zodia fecioarei.
Dragoste si sex Fecioara
In primele luni ale anului, dorintele sau nevoile tale nu corespund cu cele ale partenerului de viata. Fa tot posibilul pentru a elimina orice neintelegeri. Viata sentimentala devine tumultoasa, plina de crize, certuri, impacari si evenimente neprevazute. Un rol important il va juca atractia sexuala, care se va face simtita intr-un mod acut. Este bine sa fii foarte atent cu aceasta relatie, deoarece exista sanse mari sa fie vorba despre persoana care ti-a fost destinata.

Asta m-a pus pe ganduri. Oare la finele lui 2009 voi fi om insurat? Nea, nu cred in asa ceva. Nu cred in astre si superstitii, cu toate ca le mai citesc uneori.

You may also like

Cum să faci femeia fericită
Femeile sunt ca taxiurile…
Momente grele
Credeţi în zodii?

9 Responses

  1. :)) no..[asa ca la cj] ii clar..te iei anu’ asta :)) sa ma chemi si pe mine la nunta =))
    by the way eu sh ca daca spargi un pahar inseamna ca te casatoresti..si daca il versi bebe…pvai eu am varsat un pahar :))) =))

  2. …Sti cum se fac horoscoapele astea online??E cineva in care le scrie si i se spune in felul urmator…aici ai lista cu caracteristici genereale pentru fiecare zoide…fi si tu inventiv…nu stiu daca se aplica si pentru horoscoapele de an…dar…cine stie..oricum cine e destept stie ca cel mai bun horoscop e ala care spune ce vrei tu sa auzi :))

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Avem teluri

E frumos si normal sa avem teluri in viata. A inceput 2009 si fiecare din noi isi face lista cu...

Închide