27
Noi
2008

Criza economica in online-ul romanesc

Criza economica a afectat bugetele multor firme mai mari sau mai mici din Romania. Prima masura pentru a evita o criza financiara, firmele si-au redus foarte mult bugetele de marketing. Nu mai doreste nimeni reclame, publicitate sau sa plateasca alte servicii de promovare. Acest lucru afecteaza online-ul romanesc. Firmele de publicitate si marketing au de suferit. Daca stam sa „mestecam” putin aceasta criza economica vom vedea ca totul se leaga…este ca un joc de DOMINO. Dai int-un lucru si acesta antreneaza la randul sau altele.
Criza economica inseamna ca nu sunt lichiditati in piata, dar nu cred ca a reduce bugetul pe marketing si publicitate te ajuta sa scapi de criza. Cand nu investesti in publicitate, nu ai vizibilitate, nu te stie omul, nu vinzi.
Eu stau si ma intreb, cum s-a reusit blocarea acestor lichiditati? Pana si Jiji Becali a ramas fara chas si s-a imprumutat de la Olaroiu. Unde sunt banii reali?

You may also like

Cum iesi din criza financiara? – Millennium Bank si salarii de 1500 lei
Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Din online…
Promoţia eMAG – eşec sau succes?

2 Responses

  1. Păi e simplu. Criza de lichidități a plecat din SUA. Băncile lor au dat credite pe pâine, oamenii nu au mai avut bani să le plătească. Asftel băncile au rămas fără lichidități. Din această cauză a dat faliment Lehman Brothers. Băncile împrumută bani între ele, fac depozite unele la altele… deci și băncile din România au bani în bănci din SUA. Este criză de lichidități pentru că băncile nu dau credite și din cauza crizei și din cauza normelor BNR. Companiile lucrează mult cu credite. Dacă nu le pot obține rămân fără lichidități, fără perspective de dezvoltare. Și ce faci atunci? Tai bani din zonele mai puțin importante pe moment, de exemplu de la marketing…

  2. maria110475

    La noi a fost mereu așa criză.E mai multă publicitate acum pe această temă.Noi,românii suntem obișnuiți.Vine criza,trece criza…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Blogosfera inainte de alegeri

Florin Avram ne anunta de ce vrea sa plece din tara Blogatu ne vorbeste despre Politica Pe Bloguri VisUrat ne...

Închide