22
Ian
2009

Criza economica – si latura buna

De cateva luni, tot Mapamondul vorbeste de criza economica. A ajuns si-n Romania. Toti suntem suparati ca ni se taie salariile, ca ne dau afara (si eu am fost oarecum dat afara), ca nu mai sunt bani cash, ca nu mai primim credite, ca nu se mai fac investitii etc..

Insa Criza Economica are si o latura buna. Invatam sa pretuim banul. Invatam sa nu mai facem risipa si sa aruncam banii pe tot felul de prostii. Invatam sa avem grija de bunurile personale sau cele de la serviciu. Invatam sa reciclam anumite bunuri, atat cat se poate si ce se poate, si nu le mai aruncam la gunoi. Invatam sa fim mai ordonati si mai economi. Asa ne dam seama cat de multi bani cheltuim aiurea si de faptul ca sunt multe lucruri la care putem renunta.

Update: Multe firme mici si inutile se vor desfiinta. Se regleaza piata imobiliara. Dispar speculantii si speculatiile. Asta este realitatea economica in Romania.

Mda, imi cer scuze c-am zis de firmele mici si inutile ca se vor desfiinta. A se observa ca n-am vorbit la general de firmele mici. Am facut referire la cele inutile si sunt cateva care nu-si mai au locul in piata.

You may also like

Inaugurarea Burj Dubai şi penele cui?
Va ajunge Geoană preşedinte interimar?
Nemernicii dracului
Rezultatele exit-poll-urilor la 21.00

4 Responses

  1. „Update: Multe firme mici si inutile se vor desfiinta. Se regleaza piata imobiliara. Dispar speculantii si speculatiile. Asta este realitatea economica in Romania.”

    De ce sunt inutile? Cei care isi fac un business mic sa castige o paine sunt inutili? Sau sunt inutile pentru ca nu`ti satisfac tie nevoile?

  2. @neamtu Nu am zis ca toate firmele mici sunt inutile. Sunt firme mici care chiar isi merita locul in societate si care pe viitor poate vor ajunge mari, sau spre ghinionul tuturor vor dispare. Insa sunt si multe firme mici care nu-si au locul in piata. Se regleaza oarecum economia reala.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Barak Obama spre presedentie in pasi de dans

Un presedinte tanar, modest si care, pentru multi, este un idol. Embedded video from <a href="http://www.cnn.com/video" mce_href="http://www.cnn.com/video">CNN Video</a> Chiar simpatici

Închide