27
Noi
2008

Criza la Neogen?

Se pare ca este criza la Neogen. Dupa spusele celor de la Neogen Asociati, acestia au luat decizia de a suspenda pentru moment site-urile cu jocuri din Programul de Asociati.
Asociati Neobizz a facut o selectie in lista de site-uri asociate, bazate pe statistici in functie de relevanta lor, multumirile si nemultumirile clientilor de publicitate si s-a luat decizia de a suspenda pentru moment site-urile cu jocuri din Programul de Asociati.
Termenii si conditiile noastre au fost modificate. Site-urile nu au voie sa contina jocuri; cu toate acestea, Neogen is rezerva dreptul de a admite in programul de asociere unele site-uri cu jocuri pe care le considera adecvate acestui program.

Acest lucru nu cred ca da bine pentru PR-ul lor sa elimine siteurile de jocuri si isi mai rezerva si dreptul de a alege ce le convine.

You may also like

Gigel si ale sale stickere
Pufuleţii Gusto la Optimism 2009
Domino pentru un Guinness
Web-Club – Future of Online Video

3 Responses

 1. Neogen Asociati e in criza de mult, acum doar recunoaste tacit acest aspect pe fondul asa numitei crize mondiale… e ocazia ideala de a te debarasa de site-urile care nu-ti convin.

  Lasand deoparte motivatia din spatele acestei decizii, mie personal mi se pare OK ca sa scoti site-urile de jocuri online din orice program de publicitate caci sunt niste parazite ale online-ului…

  Craciun´s last blog post..Castiga un mp3 player Canyon de 2 GB

 2. Chestia cu „rezervarea” o face fiecare si intr-un fel e normal. Adica trebuie protejati si advertiserii si asociatii existenti. Site-urile de jocuri nu au nicio valoare pentru nimeni, ba chiar alunga advertiseri. Cat despre criza….nu stiu sincer, daca ajungand in punctul in care iti permiti sa nu mai accepti chiar orice, se poate spune ca esti in criza 🙂

  Simple´s last blog post..Prima mea tema pentru WordPress

 3. Joko

  Paraziti ai tu in cap Craciun. Auzi si la asta : site-urile de jocuri nu au o valoare…Unde dreaq v-ati gasit voi expertii intenetului sa judecati ce are valoare si ce nu? Petardele voastre de site-uri ai valoare aaa?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Mircea Badea are blog?

Mircea Badea are blog? via perfu. Care-si bate joc de Mircea Badea?:) Update: Am aflat ca Mircea Badea chiar si-a...

Închide