27
Feb
2009

Criza loveste puternic

Foarte multe panouri publicitare sunt goale. Ori firmele nu mai aloca bani pentru publicitate din cauza crizei, ori propietarii de spatii publicitare practica preturi mult prea mari pentru ceea ce ofera. In zona Unirii-Universitate sunt foarte multe spatii de publicitate ce-si cauta chiriasi. Va mai mirati ca si la metrou sunt panourile goale?

You may also like

Gigel si ale sale stickere
Idei de milioane
Pufuleţii Gusto la Optimism 2009
Domino pentru un Guinness

1 Response

  1. Si in SUA face necazuri. Lantul de magazine Circuit City (specializat in electronice) a intrat in faliment: http://www.circuitcity.com si trebuie sa lichideze stocul. Reduceri masive de pret (intre 40 si 70%), ieri mi-am cumparat cu 61 $ produse ce la pret normal m-ar fi costat aproape 200$.

    De ex: DSLR Accessory Pack la BestBuy era 105$, iar Circuit City exact-exact acelasi DSLR Accessory 40$, DVD Sims 2 + Expension Pack + Bonus CD – 8$ in loc de 30$, Bluetooth usb – 9$ in loc de 36$, husa pentru aparat foto 3$ in loc de 15$ … fain cand criza economica inseamna reduceri de pret.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Dansez Pentru Tine – sezonul 7

Pe 20 martie incepe la Pro TV cel de-al 7lea sezon al emisiunii “Dansez Pentru Tine“! Ei sunt concurentii-vedeta care...

Închide