Cu auto.ro la munte (foto)

Vineri am fost dat „dispărut”. Am plecat la 7 dimineaţa de acasă şi m-am întors după miezul nopţii. Au fost aproximativ 20 de ore de aventuri şi relaxare la munte. Auto.ro a lansat aplicaţia pentru android, una extrem de utilă şi care nu trebuie să lipsească din telefoanelor şoferilor.

Momentul a fost sărbătorit cu un offroad la munte. Pentru mine a fost a doua aventură după cea trăită anul trecut la Covasna, alături de Microsoft! Însă acum a fost ceva mai special.  Puzzle Team ne-a pus la dispoziţie maşini 4×4, buggy-uri şi ATV-uri. Pot spune că pe buggy-uri chiar simţi adrenalina şi ai emoţii cand treci prin noroaie şi ape:).

Legat de „dispariţia mea” s-a ocupat Vodafone care nu avea acoperire la Fundata şi după muulte ore petrecute pe coclaurile patriei am rămas şi fără baterii la telefoane:).

Mai jos aveţi şi câteva imagini. După o săptămână încărcată, această zi chiar mi-a prins bine, plus că muntele este prima alegere când vine vorba de vacanţă!

La eveniment au participat aproximativ 20 de bloggeri din industria IT&C şi pasionaţi de domeniul auto:  AndraMatildaRaduIvoHaotikDanTunaru, Emil Dragota, Razvan şi Radu, Andreea, Constantin Codreanu, Bogdan Dascalescu, Stefan Rosioara, Mihai Baboi, Bogdan Alexandrescu, Andu.

4 păreri la “Cu auto.ro la munte (foto)

  1. Pingback: S-a lansat noua aplicatie Auto.ro pentru Android - capturi de ecran

  2. Pingback: Auto.ro are acum aplicații pentru Android și iPhone | computerica.ro

  3. Pingback: Gadget-urile de luni (III) | Provinciala

  4. Pingback: Aplicatia auto.ro si pe Android | Laptop News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *