Cum ajung vedeta?

Intrebarea „Cum ajung vedeta?” am gasit-o pe site-ul www.tpu.ro. Este postata de o domnisoara. Mai nou am inceput sa navighez pe acest site si sa pun intrebari sau sa raspund la intrebarile utilizatorilor.
La intrebarea din titlu nu am avut cum sa-i raspund pe site-ul respectiv, asa ca-i ofer un raspuns aici.

Sa ajungi vedeta e simplu. Sa te mentii e al naibi de greu. Depinde in ce domeniu vrei sa fii vedeta, ca fiecare domeniu are o clasa de vedete. Cineva spunea ca daca ai bani, dai bine cu „dosul”, sau ai pile ai sanse sa ajungi sus. Tu in ce categorie te incadrezi?

O alta forma de promovare este sa apari la TV. Cel mai cautat post este OTV-ul lui Diaconescu. Asta promoveaza pe toata lumea care face rating. Mai sunt 2 emisiuni la Antena 1, 1 pe la Pro TV, Show cu Bahmuteanca la Kanal D etc unde te poti face auzit. Ai o poveste interesanta si penibila incat poti sa asiguri rating?

Daca nu te tine sa apari pe sticla, atunci poti apela la presa scrisa, dar si aici cu ce te prezinti? La cate stiri sunt si cati vor sa devina vedete, ori stai la coada ori platesti bine.

Hai cu „vedetele”. Lumea sufera de vedetisme.

3 păreri la “Cum ajung vedeta?

  1. mada

    cati ani avea d-soara…14?:)))ca asta e varsta de pitziponceala si iesire din cotidian…vedeta,sa ajungi trebuie sa pleci din tara..la noi nu exista vedete,doar persoane publice

  2. ilie

    mada… sunt vedete si la noi, dar acum sunt foarte multi prosti care nu stiu cat fac 2:2+2=? si sunt la TV da vb celui care a facut asa zisu comentariu. cum poti sa crezi ca o fata de 25 ani are audi Q7, ca are casa de nu stiu cat si asa mai departe. ele crezi ca au ajuns doar cu bani sus in showbiz? au trecut pe la cine trebuia si ala le-a ridicat si le-a dat bani sa fim realisti traim in romania…:>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *