Cum alegem un cadou?

CadouRomanii sunt cu petrecerile si s-au invatat sa ofere cadouri cu orice prilej posibil. Zile de nastere, zile de nume, ziua femei, ziua barbatului, zile de cununie, ziua cand au facut 1 an impreuna, ziua cand au facut 2 ani impreuna etc. Insa problemele apar atunci cand trebuie sa alegem cadourile. Dupa ce criterii alegeti cadourile? Obisnuiti sa va interesati din timp, ce-si doreste persoana caruia trebuie sa-i oferiti cadoul, sau apelati la imaginatia voastra?

5 păreri la “Cum alegem un cadou?

  1. shob

    imaginatie, dar si informatii exacte despre ceea ce si-ar dori persoana in cauza. depinde. totusi, cele mai greu de ales cadouri sunt cele pentru persoane pe care nu le cunosti foarte bine.

  2. androyda

    in astfel de cazuri…incerci sa afli cat mai multe despre persoana in cauza, sau iei ceva simbolic…oricum depinde de multe…si eu am de facut cadouri multe si e f greu….mai ales ca trebuie sa ma limitez si la buget:)):)):))

  3. shob

    da, exact. incerci sa afli cat mai multe despre persoana careia trebuie sa ii cumperi cadou. chestii simbolice nu prea imi place sa ofer. prefer cadourile „cu personalitate”. :p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *