17
Noi
2008

Cum alegem un cadou?

CadouRomanii sunt cu petrecerile si s-au invatat sa ofere cadouri cu orice prilej posibil. Zile de nastere, zile de nume, ziua femei, ziua barbatului, zile de cununie, ziua cand au facut 1 an impreuna, ziua cand au facut 2 ani impreuna etc. Insa problemele apar atunci cand trebuie sa alegem cadourile. Dupa ce criterii alegeti cadourile? Obisnuiti sa va interesati din timp, ce-si doreste persoana caruia trebuie sa-i oferiti cadoul, sau apelati la imaginatia voastra?

You may also like

La cumpărături – recomand cumpătarea
Ce cadou i-ati oferi lui Mos Craciun?
Cum câştigi un laptop Acer Aspire AS5516-5474?
Nu pot renunta…

5 Responses

  1. imaginatie, dar si informatii exacte despre ceea ce si-ar dori persoana in cauza. depinde. totusi, cele mai greu de ales cadouri sunt cele pentru persoane pe care nu le cunosti foarte bine.

  2. androyda

    in astfel de cazuri…incerci sa afli cat mai multe despre persoana in cauza, sau iei ceva simbolic…oricum depinde de multe…si eu am de facut cadouri multe si e f greu….mai ales ca trebuie sa ma limitez si la buget:)):)):))

  3. da, exact. incerci sa afli cat mai multe despre persoana careia trebuie sa ii cumperi cadou. chestii simbolice nu prea imi place sa ofer. prefer cadourile „cu personalitate”. :p

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Barbatii sunt incapatanati?

Citeam in dimineata aceasta o poveste prezentata de o femeie, pe care o relatez si eu mai jos:

Închide