17
Aug
2009

Cum câştigi un laptop Acer Aspire AS5516-5474?

Nu trebuie decât să participi la concursul online lansat de Mugur Frunzetti. Interesant premiul şi se poate câştiga destul de uşor.

– Tema concursului: „Ce ati vrea sa cumparati online in Romania si nu aveti de unde? E plin de magazine de IT&C, electronice, electrocasnice, carti, haine, alimente, cadouri si altele. Dar ce lipseste? Ce ati vrea si nu gasiti? Sau, daca ati lansa un magazin online, pe ce nisa l-ati lansa? Si de ce? Si mai ales cum?
– Premiul l-am menţionat în titlu, un prea frumos laptop Acer Aspire AS5516-5474.
– Poate participa oricine, mai puţin iniţiatorul concursului.
– Se puncteaza originalitatea şi tot planul de dezvoltare a ideii.
– Concursul a început deja şi se termină pe 30 septembrie, iar pe 1 octombrie se anunţă câştigătorul. Se trimit ideile până pe 15 septembrie, urmând ca, între 16 şi 30 septembrie, publicul sa voteze. Sper să fie un vot corect şi nu unul romanizat, aşa cum suntem obişnuiţi de altfel:).

Ţin să mai menţionez că ideile se pot pune în practică de oricine, deci chiar dacă aţi lansat voi ideea, prin participare la acest concurs, oricine o poate prelua şi dezvolta. Aşa că voi veni şi eu cu o idee de business, poate cineva o va pune în practică.

You may also like

F64 şi investitorul străin – cu bune şi rele
Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)
Consultanţă gratuită în e-commerce de la plummedia.ro
Sunt la şcoala de vară GPeC 2012

1 Response

  1. sava

    As vrea sa cumpar un Alienware mx18 din Romania dar nu se gasesc.Sunt un fan inrait al gameingu-lui si as vrea sa am posibilitatea sa joc ultimele jocuri aprute la o grafica buna si la o viteza pe masura .Cred ca acest Alienware mx18 nu se gaseste in Romania deoarece este prea scump si nu ar putea fi cumparat de buzunarul golit de criza al omului din aceasta tara. Totusi ar exista si solutii in privinta acestei probleme .Prima solutie ar fi infiintarea unui magazin de IT si importarea un laptopuri de acest gen iar acestea se vor vinde la trei sferturi din pret, la reducere ,promotie,prin mai multe rate ,etc.
    A doua solutie ar fi infiintarea unui magazin online de unde oamenii sa cumpre laptopuri alienware la preturi mai mici si sa li se dea si promotii la achizitionarea unui laptop precum:o geanta pt laptop , un antivirus,on windows cu licenta ,un mouse,etc.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cum se parchează în Romania?

Prost, foarte prost! La mine în faţa blocului s-au marcat locurile de parcare. Câţiva români n-au învăţat să parcheze dupa...

Închide