20
Ian
2011

Cum iesi din criza financiara? – Millennium Bank si salarii de 1500 lei

Pai simplu, aduni banut cu banut, putin cate putin pana faci multe puncte. Vedeti banutul care zburda liber prin site? Va poate aduce puncte in campania Millennium Treasure.

Monedele pot fi colectate atat fizic, direct din sucursalele Millennium Bank, fie prin activitatea pe mediul online (site-ul Millennium Bank, pagina de Facebook a Millennium Bank, blogurile afiliate campaniei : adihadean.ro, tolo.ro, reportervirtual.ro, refresh.ro, victorkapra.ro, sorin.rusi.ro si chinezu.eu, laptopnews.ro, www.ralucaduta.ro).

Monedele disponibile in sucursalele Millennium Bank sunt de 2 tipuri: argintii si aurii; moneda argintie valoreaza 50 puncte, cea aurie 200 puncte. Fiecare moneda va fi insotita de un carton pe care este tiparit un cod unic care trebuie introdus pe site-ul campaniei (www.millenniumtreasure.ro). Pentru a putea realiza acest lucru, fiecare participant trebuie sa-si creeze un cont completand formularul de inregistrare cu urmatoarele date: nume, prenume, numar telefon, adresa e-mail sau ID Facebook. Cititi cu mare atentie regulamentul!

Fiecare moneda colectata prin intermediul mediului online valoreaza 1 punct. Pe Facebook va fi disponibila o serie de 10 monede si in momentul in care un participant va avea o serie completa de 10 monede, acesta va primi 10 puncte. Participantii pot acumula cate 1 punct pentru fiecare prieten de pe Facebook invitat sa se logheze pe pagina de Facebook a Millennium Bank.

Orice participare efectuată în cadrul Campaniei va putea duce la câstigarea unuia dintre urmatoarele premii:
· 1 Premiu I, constand in suma de 18000 lei net, platita castigatorului in transe lunare egale, in valoare de 1500 lei net fiecare, timp de 12 luni calendaristice
· 2 Premii II, constand fiecare in suma de 4500 lei net, platita castigatorilor in transe lunare egale, in valoare de 1500 lei net fiecare, timp de 3 luni calendaristice
· 5 Premii III, constand fiecare in suma de 1500 lei net

Sa intrati zilnic pe sorin.rusi.ro si sa adunati monedele!

You may also like

Concurs şi super premii de la Millennium Bank
„Millennium Bank – Viata ne inspira” pe iPhone si Android
Birou – Banca – Casa – Millennium Bank in drumul tau
Salonul auto de la Detroit…
Citește articolul precedent:
Voi mancati sanatos?

Voi, cei care ma cititi, mancati sanatos? In secolul XXI si al vitezei, se pare ca nu mai apucam sa...

Închide