Cum s-au distrat romanii din Libia de 1 aprilie!

Pai da nu stiu fratziuc, dar noi ne-am distrat bine cu laser tag si trupa vesela de la Radio21. Marea confruntare dintre cativa bloggeri si echipa Radio21 a avut loc pe 1 aprilie si nu a fost o pacaleala. Totusi o sa ne uitam la reluare ca sa fim siguri…

Totul a inceput cu un mic joc de glezne la un restaurant din Baneasa. Am fost „deturnati” de Cretzu, Shurubel, Nico, Anca Maco, Paul, Ioana (adica de echipa Radio21) la 2 mici si un vin, in ideea ca nu vom mai fi apti de lupta.

Echipa de soc…inainte de marele macel

Mai multe poze la piticu.

Si strategia le-a mers bine. Dupa 2 pahare de vin, cine mai poate alerga intr-un labirint cu multe urcusuri si coborasuri? Noi, bineinteles! Dupa ce am facut o tura de traseu, aveam puterea sa-mi pun si limba pe umar…In fine, sa trecem peste. Am luat bataie de la gasca Radio21, la laser tag, cum n-a mai luat nimeni de la maimuta la om.

Important este ca ne-am simtit bine si ne-am distrat. Am baut cel mai bun vin impreuna cu Nico si i-am furat o bruscheta…Painea ca painea, dar rosiile…Bunescu stie! S-a ras, s-a dansat, s-a alergat si iar s-a ras, s-a glumit, unii s-au mai si ofticat pe armele de laser tag. „Pai cum frate, trag in el si nu-l ia!”..ca sa citez dintr-un clasic…aka Eu.

Ia gata ca mai povestim si peste cateva ore! Revin cu link-uri, nume si tot tacamul:).

Strigam catalogul intr-o ordine aleatorie: Cristi (fara link pentru ca mai are 2 in articol), Anca 14, Ionut Bunescu, Pandutzu, Marian, Stefan Jipa, Kriogen, Laurentiu Buica, Simona Stanescu, Lucian Marin, Cretzu, Ioana, Paul si Bogdan, Mako, Soci si AdaNicooo, dar si vinovatului pentru locatie Shurubel.

Toata nebunia a plecat de la Piticu. Da dom`le, bloggerii stiu sa se distreze si la infrangere si la victorie.
P.S. Am uitat sa le multumesc celor de la Stalingrad Laser Tag Arena pentru ca m-au suportat. Multumesc!

4 păreri la “Cum s-au distrat romanii din Libia de 1 aprilie!

  1. Mariciu'

    :)) tu ai o scuza, vinu’ ala licoros, dar eu care am baut doar bere fara alcool ar trebui sa fac harakiri de rusine. dar las’ ca ma fac eu mare, invat cu ce se mananca si se bea Laser Tag-ul, si sa vezi ce revansa ne luam. 🙂

  2. Pingback: #LaserTag21

  3. Pingback: Pac Pac cu Radio21 | Lucian Marin

  4. Pingback: Laser (Tag) frate! @ Mariciu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *