8
Ian
2009

Cum sa ne facem blog? – Alexandrina Satnoianu

Cine este Alexandrina Satnoianu? Este o „bloggerita de succes” (cu 3-4 vizitatori unici pe zi), care NU lucreaza in redactia revistei „Avantaje”. O prietena a primit de la sefa ei sarcina sa scrie un articol despre blogging pe care sa-l publice la categoria „Cariera” in numarul din Ianuarie 2009 (a si aparut). Presata de timp, a decis ca e bine sa o promoveze pe duduia Alexandrina Satnoianu. Asa a reusit sa faca poate unul din cele mai penibile articole pe care le-am citit atat in online cat si offline.

Pentru detalii va invit sa cititi articolul din revista prin intermediul fotografiilor facute de Miruna si care se gaseste aici (pg1 si pg2).
– cititi cum ne invata sa ne facem blog – va dati seama ce bine ne invata incat vom ajunge sa avem succesul ei :);
– cititi ce mare succes are;
– cititi statisticile ei la nivel national si mondial (un ex.: 80% barbati si 25% femei);
– cititi tot ce puteti si intelegeti.

Gasim la Zoso articolul din „Avantaje” scanat.

Doamna/domnisoara Alexandrina Satnoianu va invit sa urmariti blogurile fetelor aflate la mine in categoria „Special” din partea dreapta a blogului. Cred ca au mai multi vizitatori si mai mult succes. Succesul nu se masoara in bani. Succesul se masoara in informatia data si in credibilitatea oferita. Se masoara in vizitatori.

Va felicit ca ati avut curajul sa publicati articolul in aceasta revista cu renume. Probabil ca o sa ma criticati, o sa ma injurati si probabil ca-mi spuneti si tonele de greseli pe care le fac. Nu sunt un as al compunerilor si nici in gramatica, dar cel putin stiu sa-mi fac un blog si fara sfaturile inutile date in articolul „dumneavoastra”. (Apropo nu va trebuie cont pe gmail pentru a va face blog pe blogspot. Puteti folosi orice adresa de mail. Ii invatati prost pe acei cititori care totusi vor sa invete ce inseamna blogging). Daca nu va pricepeti la blogging, cum puteti sa dati sfaturi?

Nu pun alte link-uri ca nu se merita. Detalii despre acest subiect gasiti pe www.siblondelegandesc.ro

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Blogger face – Sorin Rusi
Studii demografice – noiembrie 2009 – sorin.rusi.ro
Noua mea temă la blog…

7 Responses

 1. Mare bataie de cap si cu blogurile astea dom’le. Daca asa a inteles madam ca se face un blog, las-o sa se simta bine:))

  Toate cele bune!
  Tot un Sorin

 2. Stai linistit… am mai citit comentarii dintr-astea: cum esti tu toba de carte de atata blogging si cum trebuia tu sa scrii si nu eu pentru ca eu…
  Dupa cum am mai spus: am fost invitata sa scriu despre blogging, am facut un articol soft si am inserat si experienta personala, atata cata am. Nu lucrez in redactia Avantaje si nu am urmarit traficul pe blog pentru ca nu traiesc din/pentru blogging… nu e scuza tot ceea ce scriu, este explicatia mea.
  As fi preferat ca toata disputa/contradictia sa fie in termeni cuviinciosi, nu o balacareala pe diverse bloguri… pana la urma ne pretindem intelectuali, dar nu dam drept la replica…oricum, ai fost aproape un gentleman.
  Asa cum recunosti si tu ca s-ar putea sa iti fac corecturi gramaticale (se merita nu e un reflexiv corect:), deci admiti ca nu le stie toata lumea pe toate… e si cazul meu. Nu mi-am asumat titulatura de bloggarita de succes decat din solidaritate, dar nu este titlul meu.
  Sper sa te linisteasca ce am scris si sa te ajute sa mergi inainte… eu asta fac!

 3. hopa, a venit şi învinuita.
  am impresia că v-ati luat rău de tot de ea, şi sper să nu plângă într-un colţ spunând : „mamă fă-o să tacă” cu referire la blonda cea rea care a arătat-o cu mouseul în toată blogosfera. 🙂
  Articolul în sine e scris binişor (e totuşi o jurnalistă), dar scris la prima impresie. Probabil putea renunţa, sau mai bine dădea o definiţie de pe wikipedia sau mai bine copia ad-literam un tutorial de la buddha, spre exemplu.
  Am văzut şi nişte adunări ieşite complet anapoda, aici n-are nicio scuză.

  apropo, succesul NU se măsoară în trafic. Trafic pot avea şi eu cu un site de manele sau de spam. Succesul se măsoară şi în numărul de comentarii sau cât de credibil eşti în ochii altor bloggeri.

 4. Am mentionat acest lucru legat de succes. Insa nu poti avea succes cu 2 vizitatori pe zi:D, cum nici un magazin nu va merge cu 2 cumparaturi pe zi.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Alexa – One last night – piesa de joi 08.01.2009

E tarziu, e joi, asa ca va ofer spre ascultare o piesa frumoasa. Nu am cuvinte sa descriu piesa, va...

Închide