16
Aug
2008

Cum sa scrii bine sau cum sa nu scrii prost

De ceva vreme sunt abordat de tot mai multi bloggeri mici (la inceput de cariera), care cer un link/banner exchange. Eu m-am oprit din a mai face link/ banner exchange cu oricine. Prefer sa le dau sfaturi, prefer sa le citesc blogul si poate pot sa-i mai invat unele lucruri. Doresc sa sprijin persoanele care scriu bine (intentionez sa demarez un concurs cu premii destul de tentante). Acum fiecare percepe in stilul lui articolul si tot cititorul pune eticheta de „articol bun sau articol rau”. Citeam in dimineata aceasta la Buddha – Secretul unui articol de succes si in paralel am citit la DeCe – Cum sa scrii texte mai proaste?. Ei sunt 2 bloggeri de succes, eu asa ii consider. Eu sunt deacord cu ambele articole. De Ce scrie acel articol intr-un stil ironic, tocmai pentru a face inversul. Transmite prin acel articol, cum sa scrii bine. Eu sunt deacord cu amandoi, doar ca vreau sa mai completez printr-un lucru.
Cititorul este diferit de la om la om, are sex feminin sau masculin, este intelectual sau mester, este elev sau doctor, este sofer sau bancher. Toti acesti oameni au pareri diferite. Poate unul va intelege ce vrei sa transmiti tu prin acel articol, dar poate sunt altii care nu inteleg si te judeca gresit. Fiecare blogger va avea propria categorie de cititori. Fiecare blogger va transmite informatia necesara unora si inutila altora. Niciodata nu vom putea sa-i impacam pe toti. Si eu ca blogger am articole proaste, mai putin proaste si poate chiar bune si foarte bune. Nu ma analizez eu, ii las pe cititori s-o faca. Recunosc c-am avut zile mai proaste, fara inspiratie si totusi am avut articole de succes. Si au fost zile cand am zis ca voi scrie un articol bun si n-a iesit.
Pentru cei ce doresc o crestere a calitatii textelor si o crestere a blogurilor, va invit sa cititi si articolele celor doi mentionati mai sus.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Studii demografice – noiembrie 2009 – sorin.rusi.ro
Noua mea temă la blog…
Nu am dispărut…

11 Responses

  1. NU eşti blogger mic dacă te afli la început de carieră. Eşti blogger începător.
    Sunt bloggeri intraţi de câteva luni în blogosferă şi tot mici au rămas…
    Vorba lui Adi Popescu. Mici şi răi.

  2. daca ai zis ca vrei sa ii ajuti pe cei mici dandu-le sfaturi ai putea sa le faci un review. si ai putea incepe cu mine. ca si eu sunt mic si pricajit:))

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Mutu bun de plata

Va nuntam intr-un articol ca Adi Mutu a primit cea mai mare amenda, 17.17 milioane euro, bani ce trebuiesc platiti...

Închide