18
Dec
2008

Cum sa te asiguri ca nu primesti comentarii nasoale pe blog

Inca de la scrierea primului post pe blog, mi-a fost teama de reactia oamenilor asupra blogului si a articolelor publicate. Eram constient ca orice nisa as aborda si orice articol as publica, putea sa atraga atat simpatizanti cat si persoane rauvoitoare.

M-am bucurat atunci cand vizitatorii au inceput sa-si exprime parerea la ceea ce publicam. Primul comentariu primit mi-a adus un zambet pe buze. Chiar si acum tratez fiecare comentariu cu acelasi interes. Dupa ce public un articol astept, parca ca un copil mic, reactia cititorilor. In functie de aceasta, sau de numarul celor care au citit articolele, imi dau seama unde am gresit si incerc sa evit sa mai repet greselile.

Am evitat sa ma leg de persoane si am ocolit cat am putut conflictele. Nu mi-am dorit niciodata sa ma cert cu cineva. Cu toate acestea s-au gasit persoane care sa ma critice, sa ma injure si sa se lege de mine in diferite conditii. Incepand de la comentarii nasoale pana la articole publicate prin diferite bloguri si forumuri.

Oricat de mult am incercat sa evit comentariile nasoale, acest lucru este inevitabil. Mereu se gaseste un cititor sa fie contra si sa lase comentarii urate.

Din pacate nu exista un site care sa iti asigure ca nu primesti comentarii nasoale pe blog dar pentru un RCA poti intra aici sa iti faci online asigurarea!

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Studii demografice – noiembrie 2009 – sorin.rusi.ro
Noua mea temă la blog…
Nu am dispărut…

4 Responses

  1. COME ON!!! uite cu asta chiar m-ai lovit in moalele capului! care RCA vere?!? puteai sa te abtii! pai cu astea sigur iti atragi comentarii nasoale!
    Pai daca n-am masina ce fac? nu mai fac… ce sa fac si eu…
    Of, of, of… de trei ori OF!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
O gaura imensa descoperita in campul magnetic al Pamantului

Flota de sateliti de la NASA au descoperit o anomalie geomagnetica. Acesta animalie consta intr-o gaura imensa in campul magnetic...

Închide